Universele afstandsbediening

  TV all

  Universele afstandsbediening

  Home entertainment-bediening

  Dankzij de eersteklas technologie in deze verbluffende universele afstandsbediening kunt u uw volledige Home Entertainment-systeem bedienen met één apparaat met een stijlvol ontwerp. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Home entertainment-bediening

Geschikt voor meer dan 1200 merken

 • Bedien meerdere apparaten met één druk op de knop

  Bedien meerdere apparaten met één druk op de knop

  Met een macro kunt u met één druk op de knop een hele reeks bewerkingen uitvoeren. Een macro combineert een reeks voorgeprogrammeerde opdrachten onder één knop. Met één druk op de knop kunt u dus een reeks functies gebruiken.

 • 6-in-1 afstandbediening voor uw TV, DVD, STB, AMP, VCR en CD

  Vervang een tafel vol afstandsbedieningen door één robuust apparaat waarmee u uw TV, DVD-speler/recorder, satellietontvanger, digitale terrestrial ontvanger of set-top box (STB), versterker/ontvanger en CD-speler kunt bedienen, ongeacht merk en type.

 • Eenvoudig de IR-code van een andere afstandsbediening leren

  De leerfunctionaliteit verwijst naar het proces waarbij een afstandsbediening infraroodsignalen van andere afstandsbedieningen opvangt en opslaat voor toekomstig gebruik. Wanneer de apparaatcodes niet in de ingebouwde database staan, kunnen deze altijd worden verkregen van de originele afstandsbediening. U hoeft alleen naar de afstandsbediening te wijzen.

 • Gebruiksklaar voor Philips-apparatuur

  Als u apparaten van Philips gebruikt, kunt u de universele afstandsbediening onmiddellijk gebruiken. U hoeft niets te programmeren, omdat alle toetsen vooraf zijn geprogrammeerd voor Philips.

 • Aantrekkelijke verchroomde afwerking

  De stijlvolle, verchroomde afwerking ziet er goed uit en past perfect bij de nieuwste A/V-modellen.

 • De gebruikersinterface licht op als u het apparaat oppakt

  U hoeft niet langer in het donker de knoppen op de afstandsbediening te zoeken. Wanneer u de afstandsbediening oppakt, lichten de toetsen (of het LCD-scherm) automatisch op.

 • Zoekt automatisch het merk van uw apparatuur

  Het aan het werk krijgen van een nieuwe afstandsbediening is een simpel geval van de geschiktste code voor uw apparatuur zoeken.

 • Code-invoer voor direct instellen van de afstandsbediening

  Als de afstandsbediening het merk van uw apparatuur niet automatisch kan vinden, kunt u nog altijd handmatig de juiste code invoeren. Deze staat in de uitgebreide codelijst in de gebruiksaanwijzing.

 • Bel de gratis helpdesk voor vragen en ondersteuning

  Als u problemen of vragen hebt over de universele afstandsbediening, of als een functietoets van de originele afstandsbediening niet wordt overgenomen door het uitgebreide, ingebouwde codegeheugen van de afstandsbediening, kunt u zeven dagen per week contact opnemen met de helpdesk.

 • URC-ondersteuningsservice via de speciale website

  Ondersteuning voor uw specifieke afstandsbediening waarbij en voor alle codes van alle merken is beschikbaar via de URC-website van Philips.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in