PulseRelief

Draadloze elektrotherapie

  PulseRelief

  Draadloze elektrotherapie

  Bewezen werking bij pijnverlichting*

  Philips PulseRelief biedt klinisch bewezen TENS-pijnverlichting en is slank, licht, draadloos en comfortabel te dragen onder kleren. De behandeling kan worden geregeld via uw speciaal ontworpen app voor iOS of Android, voor een actief leven. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: 129,99 €
  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

PulseRelief Draadloze elektrotherapie

App-gestuurd, 15 TENS- en 5 EMS-programma's, 60 intensiteitsniveaus, Compatibel met iOS en Android PR3840/00 Soortgelijke producten zoeken

Bewezen werking bij pijnverlichting*

Draadloze pijnverlichting met bediening via de app

 • Regel uw behandeling vanaf uw iOS- of Android-apparaat

  Regel uw behandeling vanaf uw iOS- of Android-apparaat

  U kunt uw behandeling regelen via energiebesparende Bluetooth op uw iOS- of Android-apparaat (zie specificaties voor compatibiliteit) voor een hoge mate van mobiliteit tijdens gebruik van de PulseRelief. Zo kunt u uw dagelijkse activiteiten uitvoeren zonder te worden gehinderd door draden.

 • Erkende therapie voor het verlichten van pijn

  Erkende therapie voor het verlichten van pijn

  TENS is een erkende therapie die wordt gebruikt door medisch deskundigen om pijn te verlichten. Uit onderzoeken blijkt dat toepassing van TENS de pijn onderdrukkende mechanismen van het lichaam stimuleert, bijvoorbeeld door het pijnsignaal dat naar de hersenen gaat te blokkeren (al in de ruggengraat) en door signaalstoffen zoals endorfine aan te maken. Dankzij het draadloze ontwerp van de PulseRelief kunt u vrij bewegen met minder pijn en genieten van uw dagelijkse activiteiten. Het Philips PulseRelief-apparaat kan worden gebruikt voor milde tot matige acute post-chirurgische en chronische pijn.

 • Eenvoudig opklikbare magneetverbinding voor snel gebruik zonder vertraging

  Eenvoudig opklikbare magneetverbinding voor snel gebruik zonder vertraging

  De twee TENS-units zijn eenvoudig met de zelfklevende elektroden te verbinden met een magneet. Eerst brengt u de zelfklevende elektroden op uw lichaam aan en vervolgens klikt u de TENS-units vast met de magneet. De TENS-units worden geleverd met een USB-adapter en wanneer de accu volledig is opgeladen kunt u tot 8 uur onafgebroken gebruikmaken van pijntherapie. Zo kunt u optimaal van uw dag genieten met minder pijn.

 • 20 behandelingen met 60 intensiteitsniveaus

  De PulseRelief biedt een scala aan behandelingen. Met de 15 TENS-programma's [transcutane elektrische zenuwstimulatie] en 5 EMS-programma's [elektrische spierstimulatie] biedt dit apparaat verschillende soorten therapieën. De 15 TENS-programma's kunnen worden gebruikt om lichte tot matige chronische pijn in spieren en gewrichten, artrosepijn of algemene chronische pijn te verlichten.* De 5 EMS-programma's bieden stimulatie met potentiële versterking van de spieren.

 • Behandeldagboek voor een duidelijk overzicht

  Het behandeldagboek maakt deel uit van de PulseRelief-app. Met één druk op de dagboekknop krijgt u een volledig beeld van uw persoonlijke behandelgeschiedenis. U kunt dit overzicht gebruiken om uw pijnbehandeling te optimaliseren (samen met uw gezondheidsdeskundige of alleen).

 • Geavanceerde pulsinstelling voor een comfortabel gevoel

  PulseRelief is een draadloos éénkanaals TENS-apparaat. Het maakt gebruik van een tweefasige puls om de zenuwen onder de huid te stimuleren. De puls is ontwikkeld om een comfortabel gevoel te geven tijdens de behandeling. U kunt zelf via de PulseRelief-app de intensiteit van de pulsen instellen.

 • Oplaadbare accu via USB of stroomadapter

  Houd uw PulseRelief thuis of op het werk opgeladen via USB of standaard stroomadapter. Nadat de accu volledig is opgeladen, kan de PulseRelief tot 8 uur worden gebruikt.

 • Inclusief 2 vervangbare elektroden

  De zelfklevende elektroden hebben gepatenteerde hydrogeltechnologie om huidirritatie te beperken. Er zijn 2 elektroden in een hersluitbare plastic verpakking en het aanbevolen gebruik is tot 20 keer per elektrode. Dit is afhankelijk van uw huidtype en het gebruik. De elektroden zorgen voor een gelijkmatige verdeling van de pulsen over de huid onder de elektroden.

 • Optie voor het toevoegen en bedienen van een tweede PulseRelief

  Via de speciaal ontworpen app is het mogelijk om een tweede PulseRelief-apparaat toe te voegen om het therapiegebied voor zowel TENS- als EMS-behandelingen te vergroten. Dankzij de koppelingoptie kunt u vier elektroden tegelijk gebruiken.

Alle specificaties bekijken
 • M. Johnson, M. Martinson (2007). Efficacy of electrical nerve stimulation for chronic musculoskeletal pain: A meta-analysis of randomized controlled trials. Pain 130, 157-165

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in