DVD/SACD home cinema-systeem

  DVD/SACD home cinema-systeem

  Ga volledig op in films en muziek

  U zoekt harmonie en balans en dat vindt u in een kwaliteitsontwerp met aandacht voor detail. De puurheid van het geluid en beeld versterkt de aangename ervaring...

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Ga volledig op in films en muziek

Meerkanaals Super Audio

 • Neodymium-ribbon-tweeters voor kristalhelder geluid

  Neodymium-ribbon-tweeters voor kristalhelder geluid

  Geniet van een ongeëvenaard, natuurlijk en kristalhelder geluid via de mni-directionele neodymium ribbon-tweeters. Een neodymium ribbon tweeter is een dipool die hoogfrequente geluiden 360 graden in het rond uitzendt. Dat resulteert in een heel 'open' en breed geluidsspectrum dat een helder, duidelijk geluid en veel details in de hogere tonen levert. Dit verhoogt de geluidservaring in dit meerkanaalssysteem nog verder. Het verschil wordt heel duidelijk bij het afspelen van een Super Audio-CD, waarop de muziek een grote helderheid heeft.

 • Met draadloze achterluidsprekers hebt u minder snoeren door uw huis

  Met draadloze achterluidsprekers hebt u minder snoeren door uw huis

  Draadloze achterluidsprekers zorgen voor schaalbaarheid en mobiliteit bij het plaatsen van de luidsprekers. Deze luidsprekers zijn interferentievrij en leveren een puur Surround Sound zonder dat u last hebt van vervelende snoeren.

 • Progressive Scan Component Video voor een optimale beeldkwaliteit

  Progressive Scan Component Video voor een optimale beeldkwaliteit

  Progressive Scan verdubbelt de verticale resolutie van het beeld, wat resulteert in een merkbaar scherper beeld. In plaats van het veld met de oneven lijnen eerst naar het scherm te sturen en daarna het veld met de even lijnen, worden beide velden tegelijk geschreven. Zo wordt er direct een volledig beeld geschreven met de maximale resolutie. Op zulke snelheden neemt u een scherper beeld waar zonder lijnstructuur.

 • Meerkanaals Super Audio-CD voor totaal muziekgenot

  Meerkanaals SACD is een nieuw muziekformaat dat een muziekweergave van zeer hoge kwaliteit biedt. Het 5.1 meerkanaals Surround Sound en de volledige compatibiliteit met gewone CD's zorgen voor ongeëvenaarde geluidsprestaties en ongekend luisterplezier.

 • CD Upsampling verhoogt de resolutie voor een fantastisch CD-geluid

  CD Upsampling is een geavanceerde geluidverwerkingstechnologie die op intelligente wijze het geluid van standaard-CD's verbetert door de tijdresolutie en samplefrequentie te verhogen voor een betere geluidservaring.

 • 4x Video Upsampling voor een betere beeldkwaliteit

  Video Upsampling is een technologie die vervorming vermindert en de beeldkwaliteit drastisch verhoogt. Het verhogen van de beeldverwerking tot 54 MHz of zelfs 108 MHz is in feite hetzelfde als het beeld omzetten naar het formaat 8:8:8* (54 MHz) of 16:16:16 (108 MHz), dat zo'n 4 tot 8 keer meer horizontale resolutiebandbreedte heeft dan het standaard DVD-formaat. Deze manier van verwerken vermindert de MPEG-vervorming drastisch, wat een goede beeldkwaliteit oplevert zonder vervorming.

 • Films: DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, (S)VCD, DivX

  Het apparaat speelt bijna elk discformaat af en zorgt dan ook voor optimaal kijkplezier.

 • Muziek: SACD, CD, MP3-CD, CD-R en CD-RW

  Met de mogelijkheid om meerdere formaten af te spelen kunt u bijna elk type disc afspelen voor volledige compatibiliteit met discs en een maximaal luisterplezier.

 • Foto-CD (JPEG) met muziekweergave (MP3)

  Een foto-CD is een CD-R of CD-RW waarop u MP3-foto's en digitale foto's kunt opslaan. Als u een foto-CD in de DVD-speler plaatst, verschijnt een schermmenu waarop de JPEG- en/of MP3-bestanden op de disc worden weergegeven. U hoeft alleen de gewenste muziek- en beeldbestanden te selecteren en op PLAY of OK te drukken, en u kunt uw foto's op TV bekijken terwijl tegelijkertijd uw muziek wordt afgespeeld.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in