5.1 home cinema

  5.1 home cinema

  Een complete bioscoop in huis

  Ga op in grandioos beeld, geluid en ontwerp. 9.1 Cinema Sound met Ambisound staat garant voor het ultieme bioscoopgeluid in het comfort van uw eigen huis. De HTS9810 biedt de filmliefhebber pure schoonheid en topprestaties. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Een complete bioscoop in huis

met 9.1 Cinema Sound

 • DCDi van Faroudja voor video van hoge kwaliteit met haarscherpe beelden

  DCDi van Faroudja voor video van hoge kwaliteit met haarscherpe beelden

  Geniet van haarscherpe video van hoge kwaliteit op uw TV met Progressive Scan met DCDi van Faroudja. De functie vermindert kartelranden van standaard interlaced video, vooral bij bewegende beelden, waardoor actiescènes natuurlijk overkomen. Breng uw kijkervaring naar een hoger niveau met helderdere, vloeiendere beelden

 • 9.1 Cinema Sound voor 9.1 Surround Sound uit maar 5 luidsprekers

  9.1 Cinema Sound voor 9.1 Surround Sound uit maar 5 luidsprekers

  9.1 Cinema Sound - met Ambisound - biedt het allernieuwste all-around geluid uit de huidige moderne filmtheaters. 9.1 Cinema Sound geeft het gevoel dat er overal luidsprekers in uw kamer staan, hoewel u die niet ziet. U krijgt filmtheatergeluid in uw eigen woonkamer door ongeëvenaard Surround Sound dat u helemaal omhult.

 • Uitstekende geluidskwaliteit met zachte dome-tweeters en DoubleBASS

  Uitstekende geluidskwaliteit met zachte dome-tweeters en DoubleBASS

  DoubleBASS en zachte dome-tweeters zorgen voor onovertroffen audiokwaliteit. DoubleBASS legt lage frequenties vast en reproduceert ze binnen het hoorbare bereik van de subwoofer. Zo hoort u zelfs de diepste bastonen. Zachte dome-tweeters reproduceren duidelijke hoge en mid-range frequenties die de audiokwaliteit verbeteren en een groter geluidsperspectief bieden. Zo hoort u alles, luid en duidelijk.

 • Met draadloze achterluidsprekers hebt u minder snoeren door uw huis

  Met draadloze achterluidsprekers hebt u minder snoeren door uw huis

  Draadloze achterluidsprekers zorgen voor schaalbaarheid en mobiliteit bij het plaatsen van de luidsprekers. Deze luidsprekers zijn interferentievrij en leveren een puur Surround Sound zonder dat u last hebt van vervelende snoeren.

 • Bediening via touchscreen voor eenvoudig afspelen en volumeregeling

  Bediening via touchscreen voor eenvoudig afspelen en volumeregeling

  Met de bediening via het touchscreen kunt u het volume en andere afspeelopties bedienen door eenvoudig op de aanraakgevoelige bedieningselementen op het voorpaneel te drukken.

 • FullSound™ om uw MP3-muziek tot leven te brengen

  FullSound™ om uw MP3-muziek tot leven te brengen

  De innovatieve FullSound-technologie van Philips herstelt sonische details van gecomprimeerde MP3-muziek op nauwkeurige wijze, waardoor het geluid wordt verrijkt en verbeterd en u geniet van muziek zonder vervorming. FullSound is gebaseerd op een algoritme voor geluidsnabewerking en combineert de geroemde expertise van Philips op het gebied van muziekreproductie met de kracht van de hypermoderne Digital Signal Processor (DSP). Het resultaat is vollere bas met meer diepte en impact, helderder stemgeluid en instrumenten, en meer detail. Ontdek uw MP3-muziekverzameling opnieuw, in levensecht geluid dat u van binnen voelt en waarbij u uw voeten niet kunt stilhouden.

 • Met EasyLink bedient u alle HDMI CEC-apparaten met één afstandsbediening

  Met EasyLink bedient u alle HDMI CEC-apparaten met één afstandsbediening

  Met EasyLink kunt u meerdere apparaten zoals DVD-spelers, Blu-ray-spelers, TV's enz. bedienen met één afstandsbediening. EasyLink maakt gebruik van het HDMI CEC-industriestandaardprotocol om functionaliteit tussen apparaten te delen via de HDMI-kabel. Met één druk op de knop kunt u alle aangesloten HDMI CEC-apparatuur gelijktijdig bedienen. Functies zoals stand-by en afspelen kunnen nu moeiteloos worden geactiveerd.

 • Hi-Speed USB 2.0-koppeling: video/muziek vanaf USB-sticks afspelen

  Hi-Speed USB 2.0-koppeling: video/muziek vanaf USB-sticks afspelen

  De Universal Serial Bus of USB is een protocolstandaard om PC's, randapparaten en consumentenelektronica-apparaten gemakkelijk te koppelen. Snelle USB-apparaten hebben een gegevensoverdrachtsnelheid tot 480 Mbps - veel hoger dan de 12 Mbps van oorspronkelijke USB-apparaten. Met Hi-Speed USB 2.0-koppeling hoeft u alleen uw USB-apparaat aan te sluiten en u bent klaar om de gewenste film, muziek of foto's weer te geven.

 • Upscaling van HDMI 1080p tot High Definition voor scherpere beelden

  Upscaling van HDMI 1080p tot High Definition voor scherpere beelden

  Upscaling tot 1080p met HDMI zorgt voor glasheldere beelden. Films in standaarddefinitie kunnen nu in echte HD-resolutie worden weergegeven. Hierdoor geniet u van nog meer details en natuurgetrouwere beelden. Progressive Scan ("p" in "1080p") verwijdert de lijnstructuur die aanwezig is op vrijwel alle TV-schermen en zorgt op deze manier voor continu scherpe beelden. Bovendien zorgt HDMI voor een rechtstreekse digitale verbinding die zowel ongecomprimeerde digitale HD-video als digitaal meerkanaals geluid kan weergeven, zonder dat deze eerst naar analoog moet worden omgezet. Hierdoor hebt u een perfecte beeld- en geluidskwaliteit, volledig storingsvrij.

 • MP3 Link speelt muziek af vanaf draagbare mediaspelers

  MP3 Link speelt muziek af vanaf draagbare mediaspelers

  Met MP3 Link kunt u direct MP3-bestanden vanaf uw draagbare mediaspeler op uw home cinema-systeem afspelen. Sluit uw draagbare MP3-speler gewoon aan op de ingebouwde MP3 Link-aansluiting en geniet van uw MP3-muziek in superieure geluidskwaliteit dankzij het Philips home cinema-systeem. MP3 Link brengt uw draagbare muziek tot leven in uw woonkamer.

 • Hoge torenluidsprekers voor een nog indrukwekkender geluid

  Hoge torenluidsprekers voor een nog indrukwekkender geluid
Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in