Full HD LED-TV

  voor meer informatie, download <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/42pfk6309_12/42pfk6309_12_elr_.pdf" target="_blank">here</a>
  voor meer informatie, download here

  Full HD LED-TV

  Smart Full HD LED-TV

  Ontwerp dat om meer draait dan alleen looks: de Philips 6300-serie Smart Full HD LED-TV. Om te beginnen nemen we de Pixel Plus HD Engine voor glasheldere beelden en voegen daar Ambilight en een frameloos ontwerp aan toe om uw kijkervaring naar een hoger niveau te brengen. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

6000 series Full HD LED-TV

107 cm (42"), Full HD LED-TV, Dual Core, DVB-T/C/S/S2 42PFK6309/12 Soortgelijke producten zoeken

Smart Full HD LED-TV

Met tweezijdig Ambilight

 • Ambilight verandert voorgoed de manier waarop u TV kijkt

  Uw woning is meer dan een huis, dus waarom geen TV kiezen die ook warm en uitnodigend is? De unieke Ambilight-technologie van Philips maakt uw scherm breder en uw kijkervaring meeslepender door aan beide kanten van de TV een extra brede gloed op de muur te projecteren. Kleur, actie en spanning spatten van het scherm uw kamer in. Uw kijkervaring was nog nooit zo spannend, intens en meeslepend.

 • Wi-Fi Miracast™ - geef uw smartphonescherm weer op uw TV

  Geef het beeld op uw smart device weer op de TV om het met vrienden en familie te delen. Van foto's tot videospellen en meer, alles op uw smart device wordt met een eenvoudige opdracht weergegeven op het grote scherm.

 • Cloud Explorer en Dropbox™: rechtstreeks weergeven op het grote scherm

  Cloud Explorer maakt delen eenvoudig doordat u via uw TV toegang hebt tot uw Dropbox™-account. Bekijk eenvoudig inhoud die u online hebt opgeslagen op uw TV-scherm. Samen is alles leuker. Upload en bekijk eenvoudig inhoud van gedeelde Dropbox™-accounts met vrienden en familie over de hele wereld.

 • Multiroom client - bekijk live-TV en opnamen van een andere TV

  Beleef nog meer kijkplezier. Maak een thuisnetwerk van waaruit u overal in huis programma's kunt kijken via een signaal van een server-TV van Philips ergens anders in huis. Zodra u verbinding hebt, kunt u digitale uitzendingen en opnamen van de server-TV naar de client-TV sturen zonder nieuwe kabels te leggen of geld uit te geven aan meerdere abonnementen.

 • 200 Hz PMR voor vloeiende bewegende beelden

  200 Hz PMR voor vloeiende bewegende beelden

  Niets is beter dan de adrenalinestoot van games, snelle sporten of actiefilms en daarom heeft deze Philips-TV 200 Hz Perfect Motion Rate. U geniet dus van uiterst vloeiende beelden, want ook al gaat uw hart tekeer, het beeld moet rustig blijven.

 • 3D neemt u op realistische wijze mee naar plaatsen waar u nog nooit bent geweest

  3D neemt u op realistische wijze mee naar plaatsen waar u nog nooit bent geweest

  Geniet urenlang van kijkcomfort dankzij de passive 3D-technologie die hoge kwaliteit levert. Zet 2D-inhoud om in levendige en onberispelijke 3D-beelden. De stijlvolle, lichtgewicht 3D-bril is aangenaam om te dragen en vereist geen batterijen.

 • Smart TV: een geheel nieuwe wereld om te ontdekken

  Smart TV: een geheel nieuwe wereld om te ontdekken

  Ontdek een slimmere ervaring die veel verder gaat dan traditionele TV. Huur en stream films, video's of games van online videotheken. Bekijk gemiste uitzendingen van uw favoriete zenders en geniet van het groeiende aantal online apps zoals YouTube.

 • MyRemote-app: de slimmere manier om met uw TV te communiceren

  MyRemote-app: de slimmere manier om met uw TV te communiceren

  Bedien uw Philips-TV direct met uw smart device. De MyRemote-app maakt het eenvoudiger dan ooit om content van uw smart device over te brengen naar uw TV (SimplyShare) of op de hoogte te blijven met de TV-programmagids, met opties om programma's meteen te bekijken.

 • Skype™ brengt mensen samen (camera optioneel)

  Skype™ brengt mensen samen (camera optioneel)

  Geef uw gesprekken een nieuwe dimensie en deel belevenissen met de mensen om wie u geeft, waar ze ook zijn. Voer met Skype™ via uw TV gesprekken met of zonder video vanuit uw woonkamer. Sluit eenvoudig de optionele Philips TV-camera (PTA317) op uw TV aan en geniet vanuit uw luie stoel van uitstekende video- en geluidskwaliteit.

 • Frameloos ontwerp: geen randen, dus meer TV om van te genieten

  Slank. Minimalistisch. Onopvallend. De frameloze rand is van schitterend glas van hoge kwaliteit en is afgerond met ultradun aluminium. Maximaal beeld, maximaal kijkplezier.

 • Pixel Plus HD voor prachtige beelden waar u weg van zult zijn

  Niets is zo leuk als lekker op de bank kruipen voor uw favoriete film of documentaire. En of u nu online streamt of een DVD kijkt, de Philips Pixel Plus HD-engine biedt realistischer beeld dankzij het wittere wit en het zwartere zwart.

Alle specificaties bekijken
 • MyRemote-app en verwante functionaliteiten wisselen per TV-model en land, evenals model smart device en besturingssysteem. Ga voor meer informatie naar: www.philips.com/TV.
 • Smart TV-app: ga naar www.philips.com/tv voor meer informatie over het serviceaanbod in uw land.
 • Cloud TV-aanbod afhankelijk van landspecifieke beschikbaarheid en regelgeving
 • Compatibiliteit hangt af van Wi-Fi Miracast-certificering in Android 4.2 of hoger. Raadpleeg de handleiding van uw apparaat voor meer informatie.
 • Alleen opnemen via USB voor digitale kanalen. Opnamen kunnen worden beperkt door een kopieerbeveiliging (CI+). Voor bepaalde landen en kanalen zijn mogelijk beperkingen van toepassing.
 • Philips-TV-camera (PTA317) wordt afzonderlijk verkocht.
 • Ouders moeten hun kinderen in de gaten houden tijdens het kijken naar 3D en ervoor zorgen dat ze niet te maken krijgen met de ongemakken die hierboven zijn beschreven. 3D kijken wordt niet aanbevolen voor kinderen onder de 6 jaar, omdat hun visuele systeem nog niet volledig is ontwikkeld.
 • De TV biedt ondersteuning voor gratis DVB-uitzendingen. Mogelijk worden bepaalde DVB-aanbieders niet ondersteund. Ga voor een recente lijst met aanbieders naar het gedeelte met veelgestelde vragen van de ondersteuningswebsite van Philips. Voor bepaalde aanbieders zijn voorwaarden en een abonnement vereist. Neem voor meer informatie contact op met uw aanbieder.
 • Energieverbruik in kWh per jaar, op basis van het stroomverbruik van de televisie als deze 4 uur per dag, 365 dagen per jaar is ingeschakeld. Het werkelijke energieverbruik hangt af van hoe de televisie wordt gebruikt.
 • EPG en actuele gegevens (tot 8 dagen) zijn afhankelijk van land en kabelmaatschappij.
 • (Philips) alleen compatibel met specifieke Philips player-apparaten.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in