Draagbare audio

Draadloos, draagbaar, speels

 

Bekijk onze draagbare audioproducten

Overal geluid met draagbare audio

Neem muziek overal mee naartoe met de draagbare audio van Philips. Ons aanbod is breed en u vindt altijd iets dat aan uw wensen voldoet; iets waarmee u de vrijheid hebt om van geluid te genieten zoals u dat wilt. Of u nu op zoek bent naar een MP3- of MP4-speler voor onderweg, een retro-geïnspireerde radio voor thuis, een draagbare luidspreker om mee te nemen of een draagbaar docking station dat oplaadt tijdens het afspelen: de draagbare audio van Philips biedt voor iedereen een oplossing.

Productoverzicht

Draadloze, draagbare luidsprekers

Innovatieve connectiviteitsopties voor gebruiksvriendelijke audiosystemen

Draagbare kabelluidspreker

Neem hem overal mee naartoe en speel af via plug & play met uw MP3-speler, smartphone of laptop

Draagbare docking stations

Verbind uw iPhone of iPod om muziek vanaf uw apparaten af te spelen

Draagbare cassette- en CD-spelers

Geweldig geluid voor al uw cassettes en CD's

 

Draagbare
radio

Luister naar uw favoriete radioprogramma's

 

MP3- en MP4-spelers

Digitale muziekbestanden in uw broekzak

 

Bluetooth®-luidsprekers

Muziek bepaalt de stemming. Of u nu op uw werk of thuis bent, of geniet van uw vrije tijd: er is een soundtrack voor elk moment. Alles wat u nodig hebt is de juiste draagbare luidspreker. Laat u verrassen door de kracht en eenvoud van de Bluetooth®-luidsprekers van Philips. Stijlvolle en lichte ontwerpen zijn vakkundig gecombineerd met geweldige geluidstechnieken, om de muziek waar u van houdt af te spelen via de perfecte draagbare luidspreker.

Draagbare Bluetooth®-luidsprekers

Met de draagbare Bluetooth®-luidsprekers van Philips kunt u uw muziek overal mee naartoe nemen. Van strak en minimalistisch tot levendig en krachtig – onze ontwerpen en producten passen bij verschillende stijlen en voorkeuren. Koppel de draagbare luidsprekers gemakkelijk aan uw smartphone of andere apparaten om draadloos van krachtig geluid te genieten, waar u maar wilt.

Productkenmerken

Mediashowcase