NL
FR
1
Draagbare audio

Draagbare audio

Draadloos, draagbaar, speels

 

Bekijk onze draagbare audioproducten

Overal geluid met draagbare audio

Neem muziek overal mee naartoe met de draagbare audio van Philips. Ons aanbod is breed en u vindt altijd iets dat aan uw wensen voldoet; iets waarmee u de vrijheid hebt om van geluid te genieten zoals u dat wilt. Of u nu op zoek bent naar een MP3- of MP4-speler voor onderweg, een retro-geïnspireerde radio voor thuis, een draagbare luidspreker om mee te nemen of een draagbaar docking station dat oplaadt tijdens het afspelen: de draagbare audio van Philips biedt voor iedereen een oplossing.

Productoverzicht

Draadloze, draagbare luidsprekers

Innovatieve connectiviteitsopties voor gebruiksvriendelijke audiosystemen

Draagbare kabelluidspreker

Neem hem overal mee naartoe en speel af via plug & play met uw MP3-speler, smartphone of laptop

Draagbare docking stations

Verbind uw iPhone of iPod om muziek vanaf uw apparaten af te spelen

Draagbare cassette- en CD-spelers

Geweldig geluid voor al uw cassettes en CD's

 

Draagbare
radio

Luister naar uw favoriete radioprogramma's

 

MP3- en MP4-spelers

Digitale muziekbestanden in uw broekzak

 

Bluetooth®-luidsprekers

Muziek bepaalt de stemming. Of u nu op uw werk of thuis bent, of geniet van uw vrije tijd: er is een soundtrack voor elk moment. Alles wat u nodig hebt is de juiste draagbare luidspreker. Laat u verrassen door de kracht en eenvoud van de Bluetooth®-luidsprekers van Philips. Stijlvolle en lichte ontwerpen zijn vakkundig gecombineerd met geweldige geluidstechnieken, om de muziek waar u van houdt af te spelen via de perfecte draagbare luidspreker.

Draagbare Bluetooth®-luidsprekers

Met de draagbare Bluetooth®-luidsprekers van Philips kunt u uw muziek overal mee naartoe nemen. Van strak en minimalistisch tot levendig en krachtig – onze ontwerpen en producten passen bij verschillende stijlen en voorkeuren. Koppel de draagbare luidsprekers gemakkelijk aan uw smartphone of andere apparaten om draadloos van krachtig geluid te genieten, waar u maar wilt.

Productkenmerken

Mediashowcase