Consumenten
Producten

Tanden bleken

op een gezonde manier

 

U krijgt de stralendste, witte tanden op de veiligste manier. Al meer dan 10 miljoen mensen over de hele wereld zijn u voorgegaan en zijn professioneel behandeld met onze unieke tandenbleekprogramma's.

Tandbleekproducten

6% Nieuw EU-conforme formule

 

Tanden bleken bij de specialist of thuis, aan u de keuze

Zoom Products

De mooiste glimlach
op het juiste moment

 

Professioneel in de praktijk

en thuisgebruik

 

Philips Zoom heeft superieure bleekproducten ontworpen die overal en altijd gebruikt kunnen worden en aansluiten bij persoonlijk bleekbehoeften. Sommige mensen bleken hun tanden liever thuis, op een zelf gekozen moment. Philips Zoom heeft een volledige lijn professionele bleekproducten ontwikkeld voor thuisgebruik. De bleekproducten zijn uitsluitend verkrijgbaar via de tandheelkundige en je gebruikt de bleekproducten onder supervisie van de tandheelkundige.

Philips Zoom! WhiteSpeed

 

Bleekbehandeling bij de tandarts

 

Met Philips Zoom! bleekt u uw tanden makkelijk, veilig en snel bij uw tandarts, zonder pijn of gevoeligheid. Maak uw tanden tot zes tinten lichter in slechts 4x15 minuten! Lees meer

Philips Zoom! DayWhite

 

Thuisbleken

 

Met Philips Zoom! DayWhite bleekt u uw tanden thuis zonder pijn of gevoeligheid. Bleek twee keer per dag 15 tot 30 minuten en uw tanden worden stralend wit en glanzend! Lees meer

Philips Zoom! NiteWhite

 

Thuisbleken

 

Met Philips Zoom! NiteWhite bleekt u uw tanden zonder pijn of gevoeligheid. Bleek ‘s avonds of ’s nachts en start de volgende dag met stralend witte, glanzende tanden! Lees meer

Philips Zoom NiteWhite

De beste manier om 's nachts tanden te bleken

 

Voor diegenen die het gemak willen ervaren van tanden bleken tijdens het slapen hebben we Philips Zoom NiteWhite ontworpen, het whiteningsysteem voor thuisgebruik.

 

De set bevat speciale bleeklepels die je tandheelkundige op maat maakt om 's nachts over je boven- en ondergebit te dragen. Het enige wat je hoeft te doen is elke lepel vullen met de Philips Zoom bleekgel, slapen en wakker worden met een wittere glimlach. Je tandheelkundige kan kiezen uit een aantal concentraties van Philips Zoom NiteWhite.

Philips Zoom DayWhite

De beste manier om overdag tanden te bleken

 

Wanneer je geen last hebt van gevoelige tanden en liever niet wilt slapen met de bleeklepels in de mond, kun je Philips Zoom DayWhite gebruiken. Een bleekgel met een hogere concentratie voor kort gebruik.

 

Philips Zoom DayWhite is ons snelste bleekproduct op maat; het product brengt de frequentie terug naar tweemaal per dag en de draagtijd naar 15-30 minuten. Je tandheelkundige zal de tijdslengte voor je bepalen.

 

Gebruik dit product twee weken consequent voor een maximaal resultaat.

Hoe wit? Hoe snel?  

Philips Zoom NiteWhite,
het whiteningsysteem voor
thuisgebruik

 

Philips Zoom DayWhite,
het whiteningsysteem voor
thuisgebruik

   

Ongeveer een week
's Nachts
Maximaal resultaat

 

Ongeveer twee weken
15-30 minuten
Tweemaal per dag
Maximaal resultaat

Onderhoudsbehandeling

Philips Zoom bleekpen

 

De Philips Zoom bleekpen maakt bleekbehandelingen 'on the go' mogelijk. Met slechts 2 applicaties per dag garandeert deze handige klikpen zo stralend witte tanden tussen de onderhoudsbehandelingen door.

Onze expertise op het gebied van

verlichting passen we toe bij het tanden bleken

 

Zoom maakt gebruik van door licht geactiveerde technologie voor betere resultaten. Het is klinisch bewezen dat onze LED-technologie tanden tot wel 8 tinten lichter maakt in 45 minuten en 40% effectiever is dan niet door licht geactiveerde systemen.

 

Meer informatie 

Sterke en

witte tanden

 

Philips Zoom zorgt niet alleen voor witte tanden; de unieke formule bij elke Zoom-behandeling geeft uw tanden meer glans en beschermt het glazuur.

 

Meer informatie

Tanden bleken  

Vragen & Antwoorden

Alles over tanden bleken.

Is tanden bleken veilig?

 

Ja. Uit klinische studies blijkt dat tanden bleken met carbamide of waterstofperoxide, onder toezicht van een tandheelkundige, veilig is voor de tanden en het tandvlees.

 

Wat zijn de bijwerkingen?

 

De meest voorkomende bijwerking bij tanden bleken is gevoeligheid van de tanden en het tandvlees. Je tandheelkundige is de aangewezen persoon om te bepalen of je in aanmerking komt voor tandbleken én om ervoor te zorgen dat je de juiste concentratie van de bleekformule gebruikt. De Philips Zoom tandbleekproducten bevatten twee milde bestanddelen die de gevoeligheid van de tanden verminderen, namelijk kaliumnitraat en amorf calciumfosfaat (ACP).

Hoe lang houden de tandbleek-
resultaten met Philips Zoom stand?

 

Tandbleekbehandelingen helpen bestaande vlekken te verlichten, maar je tanden kunnen daarna weer geleidelijk gaan verkleuren. Bijvoorbeeld door het gebruik van koffie en frisdranken of gewoon door het natuurlijke verouderingsproces. Een onderhoudsbehandeling kan verhinderen dat verkleuring opnieuw optreedt. De Philips Zoom tandbleekproducten bevatten ook ACP, wat het terugkomen van de kleur tegengaat.

Wat veroorzaakt verkleuring van
de tanden?

 

Tandverkleuring kan verschillende oorzaken hebben. De meest voorkomende zijn gebruik van verkleurende voedingswaren en dranken (bessen, koffie, thee, rode wijn). Maar ook geneesmiddelen, veroudering, tabak en trauma's kunnen verkleuring veroorzaken.

 

Hoe lang duurt de behandeling?

 

Met Philips Zoom zien je tanden er zichtbaar witter uit in één dag. Met Philips Zoom voor tandartspraktijken merk je na één consultatie al zichtbare resultaten. Met Philips Zoom voor thuisgebruik bereik je, als je de instructies in acht neemt, spectaculaire resultaten in een tot twee weken, afhankelijk van de concentratie van de formule en de gekozen gebruiksduur.

Vragen?

 

Voor meer informatie over de bleekmogelijkheden van Philips Zoom, professioneel tanden bleken en voor veelgestelde vragen kun je terecht bij je tandheelkundige.

Philips Sonicare en
Philips Zoom

 

Ervaar ook de ultieme Sonicare
reiniging voor een stralend gebit

 

Philips Sonicare biedt een breed assortiment aan producten voor mondverzorging. Je kunt kiezen uit verschillende sonische tandenborstels, whitening producten en de Philips Sonicare AirFloss voor interdentaal reinigen. Zo hebben we een oplossing voor iedere glimlach.

 

Philips Sonicare DiamondClean
en HealthyWhite

 

Het is klinisch bewezen dat het de tanden witter maakt en tegelijk milder is voor de tanden en het tandvlees dan een handtandenborstel.

 

Bekijk het Philips Sonicare assortiment

Philips Sonicare AirFloss  

 

Met de Philips Sonicare AirFloss reinigt u uw gebit dagelijks grondig zonder gedoe.

 

 

Meer informatie

Airfloss

Philips Sonicare DiamondClean

 

 

Voor het verwijderen van vlekken en gezonde tanden en tandvlees kiest u onze DiamondClean elektrische tandenborstel.

 

Meer informatie

Sonicare Diamond Clean

Wilt u ook 
witte tanden?

 

Professionele behandeling geeft professionele resultaten. Binnenkort kunt u hier naar een tandarts bij u in de buurt zoeken die onze Zoom Whitening producten toepast.

 

Binnenkort meer

Mirror lady

Op de hoogte blijven

 

U ontvangt als eerste informatie over nieuwe mondverzorgingsproducten en onze speciale aanbiedingen.

Registreer uw product

Blij met Philips Sonicare?

Volg ons op Facebook om uw ideeën en gedachten met ons te delen en stel ons vragen.

Snelkoppelingen

Voor professionals

Binnenkort meer over de 'Zoek een Philips Zoom-
tandarts'-functionaliteit

Kunnen we u helpen?

0900 2021177 (BE) (€0,10/min*)
24871095 (LU)

 

*Additionele kosten kunnen in rekening worden gebracht door uw (mobiele) netwerk provider.