1
0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Profiteer snel van Early Access deals. Alle deals
    Dagen
    Uren
    Minuten
    Seconden
    Eerder toegang tot Black Friday deals? Inschrijven
    Producten

    Thaise viskoekjes met mangosalsa

    Hoofdgerecht – 4 personen

    Porties 4 p, Voorbereidingstijd 20 m, Bereidingstijd: 14 m
    Groenten
    Notenvrij
    Vis
    Lactosevrij
    30-60 minuten
    Voorafjes en snacks
    Airfryer
    Zuivelvrij
    Glutenvrij
    Fruit

    Ingrediënten

    • 1 rijpe mango
    • 1½ theelepel rode peperpasta
    • 3 eetlepels verse koriander of platte peterselie
    • sap en rasp van 1 limoen
    • 500 g witvisfilet (kabeljauw, tilapia, pangasius, koolvis)
    • 1 ei
    • 1 bosuitje, fijngehakt
    • 50 g gemalen kokos

    Bereiding

    • Schil de mango en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Meng de mangoblokjes in een schaaltje met ½ theelepel peperpasta, 1 eetlepel koriander en het sap en rasp van een halve limoen.
    • Pureer de vis in de keukenmachine en meng er vervolgens 1 ei en 1 theelepel zout met de rest van de limoenrasp, rode peperpasta en het limoensap door. Schep de rest van de koriander met de bosui en 2 eetlepels kokos erdoor.
    • Schep de rest van de kokos in een diep bord. Verdeel het vismengsel in 12 porties, vorm deze tot ronde koekjes en wentel ze door de kokos.
    • Leg 6 viskoekjes in het mandje en schuif dit in de AirFryer. Stel de tijd in op 7 minuten en bak de viskoekjes goudbruin en gaar. Bak de rest van de viskoekjes op dezelfde manier.
    • Serveer de viskoekjes met de mangosalsa. Lekker met pandanrijst en roergebakken paksoi.
    Maïssoep met bacon