0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Thaise viskoekjes met mangosalsa

    Hoofdgerecht – 4 personen

    Porties 4 p, Voorbereidingstijd 20 m, Bereidingstijd: 14 m
    Groenten
    Notenvrij
    Vis
    Lactosevrij
    30-60 minuten
    Voorafjes en snacks
    Airfryer
    Zuivelvrij
    Glutenvrij
    Fruit

    Ingrediënten

    • 1 rijpe mango
    • 1½ theelepel rode peperpasta
    • 3 eetlepels verse koriander of platte peterselie
    • sap en rasp van 1 limoen
    • 500 g witvisfilet (kabeljauw, tilapia, pangasius, koolvis)
    • 1 ei
    • 1 bosuitje, fijngehakt
    • 50 g gemalen kokos

    Bereiding

    • Schil de mango en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Meng de mangoblokjes in een schaaltje met ½ theelepel peperpasta, 1 eetlepel koriander en het sap en rasp van een halve limoen.
    • Pureer de vis in de keukenmachine en meng er vervolgens 1 ei en 1 theelepel zout met de rest van de limoenrasp, rode peperpasta en het limoensap door. Schep de rest van de koriander met de bosui en 2 eetlepels kokos erdoor.
    • Schep de rest van de kokos in een diep bord. Verdeel het vismengsel in 12 porties, vorm deze tot ronde koekjes en wentel ze door de kokos.
    • Leg 6 viskoekjes in het mandje en schuif dit in de AirFryer. Stel de tijd in op 7 minuten en bak de viskoekjes goudbruin en gaar. Bak de rest van de viskoekjes op dezelfde manier.
    • Serveer de viskoekjes met de mangosalsa. Lekker met pandanrijst en roergebakken paksoi.
    Maïssoep met bacon

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.