Deze koude zomersoep kunt u serveren als voorgerecht of als verfrissend tussendoortje op een warme zomerdag.
Porties 4, Voorbereidingstijd 0 m, Bereidingstijd: 23 m
Ingrediënten
- 200 g komkommer500
- 500 g ontvelde tomaten (uit blik of vers)3
- 3 teentjes knoflook100
- 100 g rode paprika100
- 100 g rode ui100
- 100 ml witte wijnazijn100
- 100 ml olijfolie1
- 1 theelepel gemalen peper
- zout
Bereiding
- Snijd de komkommer in stukjes van 1 cm. Hak de tomaten fijn. Hak de knoflook, de rode paprika en de ui fijn.
- Doe alle ingrediënten in de SoupMaker, sluit het deksel en druk op de knop voor het gladde soep programma.
- Schenk de soep wanneer deze klaar is in een schaal en laat voor het serveren ten minste 3 uur in de koelkast afkoelen.