0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Gevuld uienbrood

    Een hartig rode uien brood wat je gewoon in de frituurmand van de Airfryer kan bereiden met griekse yoghurt en verse thijm.

    Porties 4, Bereidingstijd: 30 minuten
    Grillpan
    0-30 minuten
    Voorafjes en snacks
    Airfryer
    The Philips Chef

    Ingrediënten

    • 6 rode uien
    • 1 zakje gedroogde gist
    • 500 gram bloem
    • 250 ml lauw water
    • 1 theelepel suiker
    • 1 theelepel zout
    • 1 ei
    • 1 theelepel olijfolie
    • 100 gram griekse yoghurt
    • 1 theelepel kerriepoeder
    • 1 theelepel verse tijm
    • Peper en zout
    • 1 teentje knoflook

    Bereiding

    • 1. Maak eerst het deeg door de bloem, suiker en zout in de kom te doen van de foodprocessor en de deeghaak in de foodprocessor te zetten
    • 2. Los in het lauwe water de gist op en doe de olie bij het water en giet dit door de vulopening met het deeg programma
    • 3. Bol het deeg op en laat dit onder een vochtige doek 1,5 uur rijzen op een warme plek
    • 4. Pel tussendoor de uien en en snij deze door de helft en meng de griekse yoghurt, kerrie en geperste teen knoflook
    • 5. Breng dit op smaak met zout en peper uit de molen
    • 6. Leg in de frituurmand nu een vetvrij papier en verdeel het deeg over het vetvrij papier en maak het deeg plat
    • 7. Verdeel de yoghurt over het deeg en druk daar de uien in en bak het brood af 30 minuten op 160 graden
    • 8. Laat na het bakken het brood minimaal 1 uur afkoelen en strooi er verse tijm overheen en verse peper.
    • Tip van de Chef: Varieer het brood gerust met olijven, zongedroogde tomaten, ansjovis, paprika om andere variaties te maken.
    Gevuld uienbrood

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.