0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Soto ajam

    Een zeer bekende maaltijdsoep in de Indonesische keuken. U maakt hem in slechts 18 minuten in de SoupMaker. Heerlijk met taugé en gebakken uitjes!

    Porties 6, Voorbereidingstijd 0-15 minuten, Bereidingstijd: 0-30 minuten
    0-30 minuten
    Voorafjes en snacks
    SoupMaker
    Gevogelte
    The Philips Chef

    Ingrediënten

    • 700 ml verse kippenbouillon
    • 150 gram kipdijvlees
    • 2 tenen knoflook
    • 5 cm verse gember
    • 1 stengel citroengras
    • 1 limoenblaadje (djeruk purut)
    • 1 ui
    • Mespunt gedroogde laos
    • 100 gram taugé
    • 1 stengel selderij
    • 50 gram pandanrijst
    • 3 gekookte eieren
    • 50 gram gebakken uitjes

    Bereiding

    • 1. Snij het kipdijvlees mooi fijn.
    • 2. Maak de ui, selderij en knoflook schoon en snij deze met de gember en het citroengras fijn. Als u een OnionChef heeft, kunt u dit allemaal in 1 moeite doen. Houd het selderijblad achter voor de garnering.
    • 3. Doe de bouillon en de gesneden kip samen met de knoflook, ui, gember, citroengras, limoenblaadje, laos, selderij en de pandanrijst in de soepmaker en sluit de deksel.
    • 4. Selecteer programma 2: het boerensoepprogramma. Na 18 minuten is de soep klaar. Haal het limoenblaadje eruit en breng de soep op smaak met peper en zout. Garneer de soep af met de taugé, wat selderijblad, de gebakken uitjes en een half gekookt ei.
    • Tip van de Chef: Wilt u meer pit aan je soto geven, doe er dan een klein beetje sambal in.
    Soto ajam

    Deel dit recept

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.