0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Pompoensoep met komijn

    Porties 6, Voorbereidingstijd 10 m, Bereidingstijd: 40 m
    Groenten
    Notenvrij
    Staafmixer
    Lactosevrij
    Thanksgiving
    30-60 minuten
    Voorafjes en snacks
    Zuivelvrij
    Fruit
    Glutenvrij

    Ingrediënten

    • 500 g pompoen
    • 1 ui
    • 2 teentjes knoflook
    • 3 eetlepels olijfolie
    • 1 eetlepel gemalen komijn
    • 2 l kippenbouillon
    • 1/2 citroen

    Bereiding

    • Schil de pompoen, verwijder de zaden en snijd de pompoen in grote stukken. Hak de ui en knoflook fijn.
    • Giet de kippenbouillon op de groenten in de koekenpan en breng deze aan de kook. Laat het mengsel 30-40 minuten zachtjes koken. Pureer de soep in de koekenpan met de handmixer. Voeg naar smaak citroensap, zout en versgemalen peper toe.
    • Verhit de olijfolie in een grote koekenpan. Fruit de uien en knoflook zachtjes tot deze lichtbruin zijn. Voeg de komijn en stukken pompoen toe en bak het mengsel kort tot de komijn begint te geuren.
    Pompoensoep met komijn

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.