0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Mini Quichepuntjes

    Porties 9, Voorbereidingstijd 10 m, Bereidingstijd: 24 m
    Notenvrij
    Vegetarisch
    Kaas
    30-60 minuten
    Voorafjes en snacks
    Airfryer
    Bloem

    Ingrediënten

    • 100 g kant-en-klaar (diepvries of gekoeld) taartdeeg (pate brisee)
    • ½ eetlepel olie
    • 1 ei
    • 3 eetlepels slagroom
    • 40 g geraspte kaas
    • versgemalen peper
    • vulling naar keuze
    • 2 kleine taartvormpjes van 10 cm

    Bereiding

    • Verwarm de airfryer voor op 200 °C.
    • Snijd uit het deeg 2 rondjes van 15 cm. Vet de vormpjes dun in met olie en bekleed ze met de rondjes deeg. Druk het deeg aan de rand goed aan.
    • Klop het ei los met de room en kaas en voeg wat zout en peper naar smaak toe. Schenk dit in de vormpjes en leg de vulling erin.
    • Zet een vormpje in het mandje en schuif het mandje in de airfryer. Stel de tijd in op 12 minuten. Bak de quiche goudbruin en gaar. Bak het andere taartje op dezelfde manier.
    • Neem de taartjes uit de vormpjes en snijd elk taartje in 6 puntjes. Serveer de quichepuntjes warm of lauwwarm.
    • Variaties: - Champignonpuntjes; Bak 125 g champignons in plakjes met 1 teen geperste knoflook en 1 theelepel paprikapoeder in 1 eetlepel olijfolie op hoog vuur bruin. Verdeel de champignons over de taartjes. - Broccoli-hampuntjes; Kook 50 g heel kleine broccoliroosjes beetgaar en verdeel ze met 50 g ham in reepjes over de taartjes.
    Mini quichepuntjes

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.