Porties8,Voorbereidingstijd10 m,Bereidingstijd:8 m
0-30 minuten
Groenten
Notenvrij
Vegetarisch
Kaas
Voorafjes en snacks
Airfryer
Ingrediënten
8 mini- of snackpaprika’s
½ eetlepel olijfolie
1 theelepel versgemalen zwarte peper
100 g zachte geitenkaas, in 8 stukken
Bereiding
Verwarm de AirFryer voor op 200 °C.
Snijd het kapje van de paprikaatjes en verwijder de zaadlijsten.
Meng de olijfolie in een diep bord met de Italiaanse kruiden en de peper. Wentel de stukken geitenkaas erdoor.
Duw in elk paprikaatje een stukje geitenkaas en zet de paprikaatjes naast elkaar in het mandje. Schuif het mandje in de AirFryer en stel de tijd in op 8 minuten. Bak de paprikaatjes gaar tot de kaas is gesmolten.
Serveer de paprikaatjes in kleine bakjes als hapje of amuse.