0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Mini paprika's met geitenkaas

    Mini paprika's met geitenkaas uit de airfryer.

    Porties 8, Voorbereidingstijd 10 m, Bereidingstijd: 8 m
    0-30 minuten
    Groenten
    Notenvrij
    Vegetarisch
    Kaas
    Voorafjes en snacks
    Airfryer

    Ingrediënten

    • 8 mini- of snackpaprika’s
    • ½ eetlepel olijfolie
    • 1 theelepel versgemalen zwarte peper
    • 100 g zachte geitenkaas, in 8 stukken

    Bereiding

    • Verwarm de AirFryer voor op 200 °C.
    • Snijd het kapje van de paprikaatjes en verwijder de zaadlijsten.
    • Meng de olijfolie in een diep bord met de Italiaanse kruiden en de peper. Wentel de stukken geitenkaas erdoor.
    • Duw in elk paprikaatje een stukje geitenkaas en zet de paprikaatjes naast elkaar in het mandje. Schuif het mandje in de AirFryer en stel de tijd in op 8 minuten. Bak de paprikaatjes gaar tot de kaas is gesmolten.
    • Serveer de paprikaatjes in kleine bakjes als hapje of amuse.
    Mini paprika’s met geitenkaas

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.