0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Maïssoep met bacon

    Deze soep is een geweldige manier om de zomer te vieren. U kunt de soep als voorgerecht serveren, maar ook als hartige lunch met wat knapperig brood.

    Porties 4 p, Voorbereidingstijd 0 m, Bereidingstijd: 23 m
    0-30 minuten
    Groenten
    Notenvrij
    Voorafjes en snacks
    SoupMaker
    Vlees

    Ingrediënten

    • 500 g maïskorrels (blik), uitgelekt
    • 70 ml room
    • 630 ml groentebouillon
    • peper en zout naar smaak
    • naar keuze: takjes koriander
    • 4 plakken bacon en extra korianderblaadjes, om te garneren

    Bereiding

    • Doe alle ingrediënten in de SoupMaker, sluit het deksel en druk op de knop voor het gladde soep programma.
    • Bereid in de tussentijd de bacon. Bak de plakken bacon uit in een droge koekenpan. Laat uitlekken op keukenpapier.
    • Open het deksel als de soep klaar is en schenk het mengsel in de kommen.
    • Verkruimel de bacon boven de soep, bestrooi met korianderblaadjes en gemalen peper naar smaak.
    • Tip van de Chef: U kunt deze soep ook met verse maïs maken. Gebruik hiervoor de korrels van 6 - 8 kolven. Maak de soep pittiger door 1 theelepel rode peperpasta toe te voegen.
    Maïssoep met bacon

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.