Deze soep is een geweldige manier om de zomer te vieren. U kunt de soep als voorgerecht serveren, maar ook als hartige lunch met wat knapperig brood.
Porties 4 p, Voorbereidingstijd 0 m, Bereidingstijd: 23 m
Ingrediënten
- 500 g maïskorrels (blik), uitgelekt
- 70 ml room
- 630 ml groentebouillon
- peper en zout naar smaak
- naar keuze: takjes koriander
- 4 plakken bacon en extra korianderblaadjes, om te garneren
Bereiding
- Doe alle ingrediënten in de SoupMaker, sluit het deksel en druk op de knop voor het gladde soep programma.
- Bereid in de tussentijd de bacon. Bak de plakken bacon uit in een droge koekenpan. Laat uitlekken op keukenpapier.
- Open het deksel als de soep klaar is en schenk het mengsel in de kommen.
- Verkruimel de bacon boven de soep, bestrooi met korianderblaadjes en gemalen peper naar smaak.
- Tip van de Chef: U kunt deze soep ook met verse maïs maken. Gebruik hiervoor de korrels van 6 - 8 kolven. Maak de soep pittiger door 1 theelepel rode peperpasta toe te voegen.