0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Linzensoep met eriste noedels

    Deze dikke soep met eiernoedels heeft door de linzen een hoog eiwitgehalte, is vetarm en zeer voedzaam.

    Porties 4, Voorbereidingstijd 0 m, Bereidingstijd: 23 m
    0-30 minuten
    Groenten
    Notenvrij
    SoupMaker
    Lactosevrij
    Pasta, noedels of rijst
    Voorafjes en snacks
    Zuivelvrij
    Vlees

    Ingrediënten

    • 100 g groene linzen (4 - 5 uur geweekt in water)2
    • 2 teentjes knoflook50
    • 50 g fijngehakte ui100
    • 100 g wortels2
    • 2 el olijfolie150
    • 150 g tomaten (blik)750
    • 750 ml vleesbouillon50
    • 50 g eriste noedels
    • peper en zout
    • fijngehakte peterselie, om te garneren

    Bereiding

    • Giet de geweekte linzen af en doe ze in de SoupMaker.
    • Pel de knoflook en schrap de wortels. Hak de knoflook fijn en snijd de wortels in hapklare stukjes.
    • Doe de rest van de ingrediënten in de SoupMaker, sluit het deksel en kies het boerensoepprogramma.
    • Open het deksel als de soep klaar is, schenk het mengsel in kommen en serveer met wat peterselie.
    Linzensoep met noodles

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.