0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Koolsoep met balletjes

    Een echte herfst- en wintersoep met uw favoriete recept voor gehaktballetjes.

    Porties 4, Voorbereidingstijd 5 m, Bereidingstijd: 23 m
    Groenten
    Notenvrij
    SoupMaker
    Kaas
    30-60 minuten
    Voorafjes en snacks
    Aardappelen
    Vlees

    Ingrediënten

    • 80 g groene kool of savooiekool80
    • 80 g zoete aardappel1
    • 1 tomaat
    • 1 kleine rode ui (30 g), fijngesnipperd2
    • 2 theelepels venkelzaad150
    • 150 g kleine gehaktballetjes, volgens uw favoriete recept800
    • 800 ml groentebouillon
    • gemalen zwarte peper
    • Naar keuze: enkele druppels worcestersaus
    • vlokken Parmezaanse kaas ter garnering

    Bereiding

    • Maak volgens uw eigen recept gehaktballetjes van 2-3 cm.
    • Was de kool, verwijder de bladeren en snijd ze in dunne reepjes. Snijd de aardappel en de tomaat in kleine blokjes.
    • Doe alle ingrediënten in de Soup maker en leg de gehaktballetjes voorzichtig bovenop. Sluit het deksel en kies het boerensoepprogramma.
    • Wanneer de soep klaar is, garneert u deze met gemalen peper en vlokken Parmezaanse kaas.
    • Tip van de Chef: For a vegetarian version substitute the meatballs with butter beans and extra Parmesan cheese.
    Koolsoep met balletjes

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.