Een echte herfst- en wintersoep met uw favoriete recept voor gehaktballetjes.
Porties 4, Voorbereidingstijd 5 m, Bereidingstijd: 23 m
Ingrediënten
- 80 g groene kool of savooiekool80
- 80 g zoete aardappel1
- 1 tomaat
- 1 kleine rode ui (30 g), fijngesnipperd2
- 2 theelepels venkelzaad150
- 150 g kleine gehaktballetjes, volgens uw favoriete recept800
- 800 ml groentebouillon
- gemalen zwarte peper
- Naar keuze: enkele druppels worcestersaus
- vlokken Parmezaanse kaas ter garnering
Bereiding
- Maak volgens uw eigen recept gehaktballetjes van 2-3 cm.
- Was de kool, verwijder de bladeren en snijd ze in dunne reepjes. Snijd de
aardappel en de tomaat in kleine blokjes.
- Doe alle ingrediënten in de Soup maker en leg de gehaktballetjes voorzichtig
bovenop. Sluit het deksel en kies het boerensoepprogramma.
- Wanneer de soep klaar is, garneert u deze met gemalen peper en vlokken
Parmezaanse kaas.
- Tip van de Chef: For a vegetarian version substitute the meatballs with butter beans and extra Parmesan cheese.