0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Knoflookciabatta met mozzarella en verse pesto

    Een klassieke combinatie

    Porties 4, Bereidingstijd: 15 m
    Kaas
    0-30 minuten
    Groenten
    Staafmixer
    Voorafjes en snacks
    Vegetarisch

    Ingrediënten

    • 25 g Parmezaanse kaas, geraspt
    • 2 bolletjes (buffel)mozzarella
    • 25 g verse basilicum
    • 25 g pijnboompitten
    • 2 dl extra vergine olijfolie
    • 1 ciabattabrood
    • 2 teentjes knoflook, gehalveerd

    Bereiding

    • Strooi de pijnboompitten in het hakaccessoire van de handblender en voeg de basilicumblaadjes, pijnboompitten en 1 teentje knoflook toe.
    • Voeg 3 eetlepels olijfolie toe en mix het geheel. Voeg indien nodig nog wat olijfolie toe om de juiste consistentie te krijgen.
    • Voeg de kaas toe en mix het geheel opnieuw. Snijd ciabatta in dikke sneden en rooster ze goudbruin onder de grill. Haal het brood uit de oven en wrijf het warme brood in met de rest van het knoflook.
    • Beleg het brood met plakjes mozzarella en een beetje pesto. Serveer warm.
    • 15 minuten totale bereidingstijd
    Knoflookciabatta met mozzarella en verse pesto

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.