0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Knapperige loempiaatjes

    Elke portie bevat: 505 kJ/120 kcal 10 g eiwitten 2 g vet waarvan 1 g verzadigd 15 g koolhydraten 1 g vezels

    Porties 4 p, Voorbereidingstijd 20 m, Bereidingstijd: 5 m
    0-30 minuten
    Groenten
    Notenvrij
    Voorafjes en snacks
    Airfryer
    Gevogelte

    Ingrediënten

    • 120 g gekookte kipfi let
    • 1 stengel bleekselderij
    • 30 g wortels
    • 30 g champignons
    • ½ theelepel fi jngesneden gember
    • 1 theelepel suiker
    • 1 theelepel kippenbouillonpoeder
    • 1 ei
    • 1 theelepel maïzena
    • 8 loempiavellen

    Bereiding

    • Scheur de gekookte kipfi let in stukjes. Snijd bleekselderij, wortels en champignons in lange, dunne reepjes.
    • Doe de stukjes kip in een kom en voeg bleekselderij, wortel en champignons toe. Voeg gember, suiker en kippenbouillonpoeder toe en meng. Dit wordt de vulling van de loempia’s.
    • Klop het ei los en voeg de maïzena toe, zodat er een dikke pasta ontstaat. Zet weg.
    • Doe wat vulling op elk loempia vel en rol op. Plak de uiteinden vast met het eimengsel. Bestrijk voor een knapperig resultaat de loempia’s licht met olie.
    • Verwarm de Airfryer voor op 200 °C.
    • Doe de loempia’s in de mand van de Airfryer en schuif de mand in de Airfryer. Stel de timer in op 4 minuten. Serveer met zoete chilisaus.
    Knapperige loempiaatjes

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.