0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Indiase linzensoep

    Het pureren van een linzensoep geeft een heerlijk resultaat; de soep dikt in, maar blijft textuur houden.

    Porties 4, Voorbereidingstijd 5 m, Bereidingstijd: 23 m
    0-30 minuten
    Groenten
    Notenvrij
    SoupMaker
    Voorafjes en snacks
    Zuivelvrij
    Gevogelte
    Fruit

    Ingrediënten

    • 100 g gele linzen, gewassen100
    • 100 g kikkererwten (blik)100
    • 100 g rode paprika, in blokjes2
    • 2 tomaten, in blokjes100
    • 100 g kippendijen700
    • 700 ml kippenbouillon1
    • 1 theelepel gemalen koriander1
    • 1 theelepel komijn0.5
    • ½ theelepel paprikapoeder (pimento)1
    • 1 eetlepel olijfolie0.5
    • ½ eetlepel balsamicoazijn
    • sap van ½ limoen of meer naar smaak4
    • 4 takjes verse peterselie of koriander

    Bereiding

    • Snijd de kip in stukjes van 2 cm.
    • Doe alle ingrediënten in de Soup maker, met de kip bovenop. Sluit het deksel en kies het programma voor gepureerde soep.
    • Wanneer het programma klaar is, schenkt u de soep in kommen of diepe borden.
    • Bestrooi met de gehakte kruiden en serveer.
    • Tip van de Chef: You can also try using the Chunky program and blend with the Manual program to leave more texture in the soup.
    Indiase linzensoep

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.