Het pureren van een linzensoep geeft een heerlijk resultaat; de soep dikt in, maar blijft textuur houden.
Porties 4, Voorbereidingstijd 5 m, Bereidingstijd: 23 m
Ingrediënten
- 100 g gele linzen, gewassen100
- 100 g kikkererwten (blik)100
- 100 g rode paprika, in blokjes2
- 2 tomaten, in blokjes100
- 100 g kippendijen700
- 700 ml kippenbouillon1
- 1 theelepel gemalen koriander1
- 1 theelepel komijn0.5
- ½ theelepel paprikapoeder (pimento)1
- 1 eetlepel olijfolie0.5
- ½ eetlepel balsamicoazijn
- sap van ½ limoen of meer naar smaak4
- 4 takjes verse peterselie of koriander
Bereiding
- Snijd de kip in stukjes van 2 cm.
- Doe alle ingrediënten in de Soup maker, met de kip bovenop. Sluit het deksel en kies het programma voor gepureerde soep.
- Wanneer het programma klaar is, schenkt u de soep in kommen of diepe borden.
- Bestrooi met de gehakte kruiden en serveer.
- Tip van de Chef: You can also try using the Chunky program and blend with the Manual program to leave more texture in the soup.