0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Heldere cantharellensoep met seranoham en truffel

    Een heldere soep die heel geschikt is als voorgerecht, maar ook als lunch met een stuk brood erbij.

    Porties 4
    0-30 minuten
    Groenten
    Voorafjes en snacks
    SoupMaker
    Vlees

    Ingrediënten

    • 200 gram cantharellen
    • 100 gram paddenstoelen
    • 1 plak serranoham
    • 1 el olijfolie
    • 3 el bladselderij
    • 2 sjalotten
    • Zwarte truffel
    • Mespunt nootmuskaat
    • Runderbouillon of 1 tablet

    Bereiding

    • Maak de champignons en cantharellen schoon met een borsteltje. Snijd een klein stukje van de onderkant en schraap de steeltjes schoon. Halveer de cantharellen en champignons. Snijd de plak seranoham in dunne reepjes.
    • Snipper de sjalotjes en schaaf de truffel. Doe een eetlepel olie in de Soupmaker en fruit de sjalot, cantharellen, truffel en champignons in 2 minuten met programma 3 van de SoupMaker.
    • Voeg nu het bouillontablet en de nootmuskaat toe en vul de SoupMaker tot het bovenste streepje met water. Selecteer nu programma 2 van de SoupMaker. Snijd ondertussen de bladselderij fijn. Dien de soep op met de gesneden bladselderij en seranoham.
    Heldere cantharellensoep met seranoham en truffel - SoupMaker

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.