Leg de paprikaâs in het mandje en schuif dit in de airfryer. Stel de tijd in op 10 minuten en rooster de paprika tot het vel licht geblakerd is.
Halveer de stukken paprika in de lengte en verwijder de zaadjes en het vel.
Bestrijk de paprikastukken met de vulling naar keuze en rol ze op, begin met de smalle kant.
Steek de rolletjes met een tapasprikker vast en leg ze op een schaal.
Vullingen
- Ansjovis met kappertjes
Giet een blikje ansjovisfilets af en hak de filets fijn. Meng de ansjovisfilets met 1 uitgeperste teen knoflook, 2 eetlepels fijngehakte kappertjes, 2 eetlepels fijngehakte peterselie en wat versgemalen zwarte peper.
- Feta met bosui
Verkruimel 100 g Griekse feta en meng er 1 bosuitje in dunne reepjes en 2 eetlepels fijngehakte oregano door.
- Tonijn met rode ui
Giet 1 blikje tonijn op olijfolie af en meng de tonijn met 1 gesnipperde rode ui, 1 eetlepel geraspte citroenschil, 2 eetlepels kappertjes en zout en versgemalen zwarte peper naar smaak.