0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Geroosterde aardappelen met tonijn

    Hoofdgerecht – 2 personen

    Porties 2 p, Voorbereidingstijd 10 m, Bereidingstijd: 30 m
    Groenten
    Notenvrij
    Vis
    30-60 minuten
    Voorafjes en snacks
    Aardappelen
    Airfryer

    Ingrediënten

    • 4 kruimige aardappelen van ongeveer 125 g
    • ½ eetlepel olijfolie
    • 1 blikje tonijn op olie, uitgelekt
    • 2 eetlepels (Griekse) yoghurt
    • 1 theelepel chilipoeder
    • 1 bosuitje, in dunne ringetjes
    • versgemalen zwarte peper
    • 1 eetlepel kappertjes

    Bereiding

    • Verwarm de Airfryer voor op 180 °C. Week de aardappels in water voor tenminste 30 minuten. Laat ze uitlekken en droog ze met keukenpapier
    • Bestrijk de aardappelen dun met olijfolie en leg ze in het mandje. Schuif het mandje in de AirFryer en stel de tijd in op 30 minuten. In die tijd worden de aardappelen gaar en krijgen ze een lekker krokante korst.
    • Maak de tonijn in een diep bord fijn en meng de yoghurt en chilipoeder erdoor. Roer de helft van de bosui erdoor en breng het mengsel op smaak met zout en peper.
    • Leg de aardappelen op twee borden en snijd de bovenkant in de lengte in. Duw de aardappelen iets open en schep het tonijnmengsel erin. Strooi wat chilipoeder over de vulling en schep de kappertjes en de rest van de bosui erover. Lekker met een frisse salade.
    Geroosterde aardappelen met tonijn

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.