0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Garnalenbisque

    Een geraffineerde eerste gang voor een feestelijk etentje.

    Porties 4, Voorbereidingstijd 5 m, Bereidingstijd: 23 m
    0-30 minuten
    Groenten
    Notenvrij
    Voorafjes en snacks
    SoupMaker
    Vis

    Ingrediënten

    • 200 g grote garnalen, gepeld, darmkanaal verwijderd (Tip)1
    • 1 tomaat50
    • 50 g prei of lente-uitjes1
    • 1 teen knoflook, fijngesneden
    • 1 kleine rode ui, gesnipperd30
    • 30 g tomatenpuree
    • een snufje cayennepeper1
    • 1 takje verse peterselie500
    • 500 ml vis- of zeevruchtenbouillon150
    • 150 ml room
    • naar keuze: een snufje saffraan
    • Extra: olijfolie, citroensap en zeezout naar smaak

    Bereiding

    • Hak de tomaat en prei grof.
    • Doe alle ingrediënten in de Soup maker, met de garnalen bovenop.
    • Sluit het deksel en kies het programma voor gepureerde soep.
    • Schenk de soep in uw favoriete kommen en serveer met geroosterd knoflookbrood.
    • Tip van de Chef: Use the prawn shells to enrich the stock: Sauté the shells, add the stock and simmer for 15-20 minutes and strain.
    Garnalenbisque

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.