Een geweldige start van het voorjaar, vooral als u verse doperwtjes en kruiden kunt krijgen.
Porties4,Voorbereidingstijd0 m,Bereidingstijd:23 m
0-30 minuten
Groenten
Notenvrij
Voorafjes en snacks
SoupMaker
Vegetarisch
Ingrediënten
500 g doperwtjes, vers of diepvries*100
100 g fijngehakte ui550
550 ml groentebouillon0.5
½ eetlepel dragon
peper en zout naar smaak
naar keuze: 5 eetlepels, verse groene kruiden
* Als u diepgevroren doperwten gebruikt, ontdooi ze dan snel onder de warme kraan voordat u ze in de SoupMaker doet.
Crostini:
baguette
zachte geitenkaas
Bereiding
Doe de ingrediënten in de SoupMaker en kies het gladde soep programma.
Bereid intussen de crostini. Verwarm de oven voor op 200 °C, snijd de baguette in plakjes en smeer wat geitenkaas op elk plakje. Bak in de oven totdat de kaas is gesmolten en de crostini goudbruin is.
Open het deksel als de soep klaar is en schenk het mengsel in diepe borden. Leg een knapperige crostini in het midden van elk bord.