0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Cannellinisoep met spinazie en prei

    De romige cannelliniboon heeft een gladde textuur en een nootachtige smaak die met spinazie een uitstekende combinatie vormt.

    Porties 4, Voorbereidingstijd 0 m, Bereidingstijd: 23 m
    0-30 minuten
    Groenten
    Notenvrij
    SoupMaker
    Vegetarisch
    Lactosevrij
    Voorafjes en snacks
    Zuivelvrij
    Glutenvrij

    Ingrediënten

    • 1 teentje knoflook
    • 200 g prei
    • 50 g fijngehakte ui
    • 200 g cannellinibonen, uitgelekt
    • 1 laurierblad
    • peper en zout
    • 750 ml groentebouillon
    • 200 g verse jonge spinazie

    Bereiding

    • Pel de knoflook en hak fijn. Snijd de prei in dunne ringen.
    • Doe alle ingrediënten behalve de spinazie in de SoupMaker, sluit het deksel en kies het boerensoepprogramma.
    • Open het deksel als de soep klaar is en roer de spinazie erdoor. Wacht 30 seconden voordat u de soep serveert.
    Cannellinisoep met spinazie

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.