0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Bloemkoolsoep met krokante ham

    Een stijlvolle soep, het perfecte begin van een speciaal diner.

    Porties 4, Voorbereidingstijd 5 m, Bereidingstijd: 23 m
    0-30 minuten
    Groenten
    Notenvrij
    SoupMaker
    Kaas
    Voorafjes en snacks
    Vlees

    Ingrediënten

    • 350 g bloemkool1
    • 1 eetlepel dragonbladeren
    • een snufje nootmuskaat0.5
    • ½ theelepel zoete chilipoeder700
    • 700 ml groentebouillon200
    • 200 ml room
    • Naar keuze: 25 g geraspte Parmezaanse kaas
    • gedroogde ham
    • gehakte peterselie
    • extra vierge olijfolie
    • gemalen zwarte peper naar smaak

    Bereiding

    • Snijd de bloemkool doormidden en verdeel hem in kleine roosjes. Was de roosjes en doe ze in de Soup maker.
    • Doe de overige ingrediënten, behalve de room, in de Soup maker, sluit het deksel en kies het programma voor gepureerde soep.
    • Bak intussen de ham in een koekenpan en laat deze uitlekken op keukenpapier.
    • Open het deksel als de soep klaar is, roer de room er doorheen en schenk het mengsel in borden, kommen of glazen. Garneer met peterselie, de droge knapperige ham, een beetje olijfolie en gemalen zwarte peper.
    • Tip van de Chef: Try frying the ham with some honey. The sweet and savoury result gives a special touch to this soup.
    Bloemkoolsoep met ham

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.