0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Bloemkoolsoep heerlijk in de koudere maanden, Serveer ze samen met bloemkool crackers uit de Airfryer.

    Porties 6, Bereidingstijd: 0-30 minuten
    0-30 minuten
    Voorafjes en snacks
    SoupMaker
    The Philips Chef

    Ingrediënten

    • 1 halve kleine bloemkool
    • 1 ui
    • 1 preiwit
    • 1 kruimige aardappel
    • 600 ml kippenbouillon
    • 100 ml magere room
    • 150 gram ham
    • 1 eetlepel peterselie
    • 1 snufje peper en zout
    • Optioneel:
    • 4 pitabroodjes
    • 1 halve bloemkool
    • 1 preiwit
    • 150 gram geraspte kaas

    Bereiding

    • 1. Was de prei, bloemkool, ui, en aardappel en snij deze in kleine stukken
    • 2. Stop de bloemkool, aardappel, prei, ui, kippenbouillon, room in de soepmaker en selecteer programma 1
    • 3. Maak tussentijds de bloemkoolbroodjes door de bloemkool, ham zeer fijn te snijden en de prei in ringen te snijden.
    • 4. Hou een klein beetje prei en ham apart om de soep af te garneren
    • 5. Bestrooi de pitabroodjes met de bloemkool, kaas, prei en ham en bak deze in de airfryer 6 min 180 graden
    • 6. Wanneer de soepmaker klaar is giet dan de soep in de soepkommen en garneer met de ham en de prei
    • Tip van de Chef:
    Bloemkooolsoep

    Deel dit recept

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.