Porties9+ p,Voorbereidingstijd5 m,Bereidingstijd:20 m
0-30 minuten
Notenvrij
Staafmixer
Vegetarisch
Desserts en gebakjes
Bloem
Fruit
Ingrediënten
1 citroen
3 eieren
500 ml melk
250 g bloem, gezeefd
snufje zout
Suiker
50 ml olie
Kleine koekenpan (18 cm doorsnee)
Bereiding
Rasp een eetlepel citroenschil.
Splits de eieren.
Meng de geraspte citroenschil met de eidooiers, melk, bloem en zout tot een glad beslag.
Gebruik de staafmixer om het eiwit in de maatbeker tot schuim te kloppen en meng dit goed met het beslag.
Verhit de koekenpan. Smeer deze licht in met olie en giet er een halve soeplepel beslag in. Verdeel het beslag gelijkmatig over de pan en bak de crêpe aan beide kanten goudbruin. Ga door tot het beslag op is. Serveer de crêpes met citroen en suiker.