0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Lichte limoencrêpes

    Porties 9+ p, Voorbereidingstijd 5 m, Bereidingstijd: 20 m
    0-30 minuten
    Notenvrij
    Staafmixer
    Vegetarisch
    Desserts en gebakjes
    Bloem
    Fruit

    Ingrediënten

    • 1 citroen
    • 3 eieren
    • 500 ml melk
    • 250 g bloem, gezeefd
    • snufje zout
    • Suiker
    • 50 ml olie
    • Kleine koekenpan (18 cm doorsnee)

    Bereiding

    • Rasp een eetlepel citroenschil.
    • Splits de eieren.
    • Meng de geraspte citroenschil met de eidooiers, melk, bloem en zout tot een glad beslag.
    • Gebruik de staafmixer om het eiwit in de maatbeker tot schuim te kloppen en meng dit goed met het beslag.
    • Verhit de koekenpan. Smeer deze licht in met olie en giet er een halve soeplepel beslag in. Verdeel het beslag gelijkmatig over de pan en bak de crêpe aan beide kanten goudbruin. Ga door tot het beslag op is. Serveer de crêpes met citroen en suiker.
    Lichte limoencrêpes

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.