0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Zelfgemaakte geroosterde granola

    Een zoete, lekkere en perfecte start van de dag met veel vers fruit.

    Porties 8, Voorbereidingstijd 5 m, Bereidingstijd: 35 m
    HomeCooker
    Desserts en gebakjes
    30-60 minuten
    Vegetarisch
    Fruit

    Ingrediënten

    • 100 g gemengde noten, zoals hazelnoten, amandelen en pistachenoten, grof gehakt
    • 50 g pompoen- en/of zonnebloempitten
    • 200 g havermout
    • 25 g gedroogd kokos
    • 1 theelepel gemalen kaneel
    • 5 eetlepels vloeibare honing
    • 150 g gemengd gedroogd fruit, zoals zure kersen, dadels en abrikozen

    Bereiding

    • Controleer of het roerhulpstuk in de pan is geplaatst en stel de temperatuur in op 175 °C. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
    • Doe de noten, pitten, havermout, het kokos en de kaneel in de hete pan. Voeg 3 eetlepels honing toe en stel de timer in op 20 minuten.
    • Snij ondertussen de grote stukken gedroogd fruit in stukjes. Doe vervolgens het gedroogde fruit en de honing in de pan en stel de timer in op nog eens 10 minuten, zodat het geheel goudbruin wordt en heerlijk ruikt. Lepel de granola op het bakpapier en laat deze afkoelen.
    • Serveer de granola als deze is afgekoeld of bewaar in een luchtdichte trommel voor later. Heerlijk met natuurlijke yoghurt en verse seizoensbessen.
    • Tip van de Chef: Keep things interesting by using different combos of nuts, fruit and seeds each time you make a batch of this delicious granola. You’ll soon find your favourites.
    Zelfgemaakte granola

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.