300 gram good-quality dark chocolate (70% cocoa solids)
Bereiding
Controleer of het roerhulpstuk in de pan is geplaatst en stel
de temperatuur in op 130 °C en doe er meteen de koksroom,
double cream, brandewijn en zure kersen in. Stel de timer in
op 10 minuten.
Breek ondertussen de chocolade in kleine stukken en bereid
uw lekkere hapjes om te dippen (zie mijn tip, links). Voeg
daarna de chocolade toe en stel de timer in op 2 minuten, zodat
de chocolade smelt.
Zet de HomeCooker uit, verwijder de pan en het roerhulpstuk.
Roer de fondue vervolgens met een lepel goed door, schenk in een
mooie kom of verdeel over individuele kopjes en dippen maar!
Tip van de Chef: The sky’s the limit when it comes to choosing what to dip in your fondue – just have fun with it. Try everything from griddled soldiers of pannetone or brioche, to segments of clementine or slices of banana. Fresh strawberries and cherries always work a treat too.