0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Chocolade- en kersenfondue met drank

    Porties 10 persons, Voorbereidingstijd 5 minutes, Bereidingstijd: 15 minutes
    HomeCooker
    0-30 minuten
    Alcohol
    Notenvrij
    Vegetarisch
    Desserts en gebakjes
    Chocolade
    Fruit

    Ingrediënten

    • 300 millilitre single cream
    • 300 milliliter double cream
    • 50 gram dried sour cherries, chopped
    • a splash of cherry brandy
    • 300 gram good-quality dark chocolate (70% cocoa solids)

    Bereiding

    • Controleer of het roerhulpstuk in de pan is geplaatst en stel de temperatuur in op 130 °C en doe er meteen de koksroom, double cream, brandewijn en zure kersen in. Stel de timer in op 10 minuten.
    • Breek ondertussen de chocolade in kleine stukken en bereid uw lekkere hapjes om te dippen (zie mijn tip, links). Voeg daarna de chocolade toe en stel de timer in op 2 minuten, zodat de chocolade smelt.
    • Zet de HomeCooker uit, verwijder de pan en het roerhulpstuk. Roer de fondue vervolgens met een lepel goed door, schenk in een mooie kom of verdeel over individuele kopjes en dippen maar!
    • Tip van de Chef: The sky’s the limit when it comes to choosing what to dip in your fondue – just have fun with it. Try everything from griddled soldiers of pannetone or brioche, to segments of clementine or slices of banana. Fresh strawberries and cherries always work a treat too.
    Chocolade- en kersenfondue met drank

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.