Elke portie bevat:
840 kJ/200 kcal
7 g eiwitten
10 g vet waarvan 3 g verzadigd
20 g koolhydraten
0 g vezels
Porties8 p,Voorbereidingstijd10 m,Bereidingstijd:25 m
Kaas
Desserts en gebakjes
Notenvrij
30-60 minuten
Airfryer
Vegetarisch
Ingrediënten
1 (biologische) citroen
500 g ricotta
150 g suiker
2 theelepels vanille-essence
3 eieren
3 eetlepels maïzena
ronde ovenschaal van 20 cm
Bereiding
Verwarm de Airfryer voor op 160 °C.
Rasp en pers de citroen. Doe ricotta, suiker, vanille-essence, 1 eetlepel citroensap en citroenrasp in een kom. Meng de ingrediënten tot een homogene massa.
Voeg de eieren één voor één toe en roer goed. Voeg de maïzena toe en roer goed. Schenk het mengsel in de ovenschaal.
Doe de schaal in de mand van de Airfryer en schuif de mand in de Airfryer. Stel de timer in op 25 minuten. De cheesecake is klaar als u de timer hoort en het midden is gestold. Zet de schaal op een rooster en laat goed afkoelen.
Tip van de Chef: Verkruimel voor het serveren wat biscuit over de bovenkant van de pudding voor een omgekeerde cheesecake.