0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Cheesecake met ricotta en citroen

    Elke portie bevat: 840 kJ/200 kcal 7 g eiwitten 10 g vet waarvan 3 g verzadigd 20 g koolhydraten 0 g vezels

    Porties 8 p, Voorbereidingstijd 10 m, Bereidingstijd: 25 m
    Kaas
    Desserts en gebakjes
    Notenvrij
    30-60 minuten
    Airfryer
    Vegetarisch

    Ingrediënten

    • 1 (biologische) citroen
    • 500 g ricotta
    • 150 g suiker
    • 2 theelepels vanille-essence
    • 3 eieren
    • 3 eetlepels maïzena
    • ronde ovenschaal van 20 cm

    Bereiding

    • Verwarm de Airfryer voor op 160 °C.
    • Rasp en pers de citroen. Doe ricotta, suiker, vanille-essence, 1 eetlepel citroensap en citroenrasp in een kom. Meng de ingrediënten tot een homogene massa.
    • Voeg de eieren één voor één toe en roer goed. Voeg de maïzena toe en roer goed. Schenk het mengsel in de ovenschaal.
    • Doe de schaal in de mand van de Airfryer en schuif de mand in de Airfryer. Stel de timer in op 25 minuten. De cheesecake is klaar als u de timer hoort en het midden is gestold. Zet de schaal op een rooster en laat goed afkoelen.
    • Tip van de Chef: Verkruimel voor het serveren wat biscuit over de bovenkant van de pudding voor een omgekeerde cheesecake.
    Cheesecake met ricotta en citroen

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.