Porties9,Voorbereidingstijd20 m,Bereidingstijd:30 m
Desserts en gebakjes
Chocolade
30-60 minuten
Bloem
Mixer
Fruit
Ingrediënten
200 g boter
100 g pure chocola
100 g witte chocolade
4 kleine eieren
200 g suiker
2 eetlepels vanille-extract
100 g bloem
150 g pecannoten, grofgehakt
1 bakblik 20 x 20 cm, ingevet
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 °C. Laat de helft van de boter samen met de pure chocolade smelten in een pan met dikke bodem en laat de witte chocolade smelten in een andere pan met de rest van de boter. Laat dit alles afkoelen.
Klop de eieren, suiker en vanille kort met een mixer. Verdeel de bloem in 2 porties en voeg aan beide porties een snufje zout toe.
Klop de helft van het ei-suikermengsel door de pure chocolade. Voeg daarna de helft van de bloem en de helft van de noten toe en meng dit door elkaar. Doe hetzelfde met de witte chocolade.
Giet het witte browniemengsel aan de ene kant van het bakblik en het donkere browniemengsel aan de andere kant. Meng de twee kleuren gedeeltelijk door elkaar met een spatel, zodat er een mooi, gekruld patroon ontstaat. Bak de brownies 30 minuten in de oven tot de bovenkant droog aanvoelt.
U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.