0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Brownies

    Porties 9, Voorbereidingstijd 20 m, Bereidingstijd: 30 m
    Desserts en gebakjes
    Chocolade
    30-60 minuten
    Bloem
    Mixer
    Fruit

    Ingrediënten

    • 200 g boter
    • 100 g pure chocola
    • 100 g witte chocolade
    • 4 kleine eieren
    • 200 g suiker
    • 2 eetlepels vanille-extract
    • 100 g bloem
    • 150 g pecannoten, grofgehakt
    • 1 bakblik 20 x 20 cm, ingevet

    Bereiding

    • Verwarm de oven voor op 180 °C. Laat de helft van de boter samen met de pure chocolade smelten in een pan met dikke bodem en laat de witte chocolade smelten in een andere pan met de rest van de boter. Laat dit alles afkoelen.
    • Klop de eieren, suiker en vanille kort met een mixer. Verdeel de bloem in 2 porties en voeg aan beide porties een snufje zout toe.
    • Klop de helft van het ei-suikermengsel door de pure chocolade. Voeg daarna de helft van de bloem en de helft van de noten toe en meng dit door elkaar. Doe hetzelfde met de witte chocolade.
    • Giet het witte browniemengsel aan de ene kant van het bakblik en het donkere browniemengsel aan de andere kant. Meng de twee kleuren gedeeltelijk door elkaar met een spatel, zodat er een mooi, gekruld patroon ontstaat. Bak de brownies 30 minuten in de oven tot de bovenkant droog aanvoelt.
    Brownies

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.