0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Ananas met honing en kokos

    Porties 4, Voorbereidingstijd 10 m, Bereidingstijd: 10 m
    0-30 minuten
    Desserts en gebakjes
    Notenvrij
    Airfryer
    Vegetarisch
    Fruit

    Ingrediënten

    • ½ verse kleine ananas
    • 1 eetlepel honing
    • ½ eetlepel limoensap
    • ¼ liter roomijs of mangosorbet
    • bakpapier

    Bereiding

    • Verwarm de airfryer op 200 °C. Bekleed de bodem van het mandje met een stuk bakpapier, laat 1 cm van de rand open.
    • Snijd de ananas in de lengte in 8 parten. Snijd de schil met de diepliggende kroontjes weg en snijd ook de harde kern weg.
    • Meng de honing in een kommetje met het limoensap. Bestrijk de ananasparten met de honing en leg ze in het mandje. Strooi de kokos erover.
    • Schuif het mandje in de airfryer en stel de tijd in op 12 minuten. Laat de ananas met kokos warm en goudbruin worden.
    • Leg de parten ananas op borden en schep er een flinke bol ijs naast.
    • TIP: Pittige ananas; -Meng door het honingmengsel 1 heel fijngehakte rode peper of 1 theelepel rodepeperpasta en 1 eetlepel fijngehakte verse koriander. - Bereid de ananasparten verder volgens het recept. Deze pittige ananasparten zijn lekker als bijgerecht bij oosterse gerechten maar ook heel verrassend als toetje. Serveer de ananas dan met kokosijs.
    Ananas met kokos en honing

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.