0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Champagnecocktail met vanilleroomijs

    Zo wordt u een koningin in de keuken

    Porties 4, Voorbereidingstijd 0 m, Bereidingstijd: 5 m
    0-30 minuten
    Alcohol
    Notenvrij
    Staafmixer
    Vegetarisch
    Fruit
    Drankjes en ijs

    Ingrediënten

    • 2 dl champagne
    • 4 bolletjes vanilleroomijs van goede kwaliteit
    • 250 g verse of bevroren frambozen

    Bereiding

    • Laat de frambozen ontdooien als u frambozen uit de diepvries gebruikt. Houd 12 frambozen apart voor de garnering, en pureer de rest met de handblender.
    • Verdeel de puree over 4 cocktailglazen en schep in elk glas een bolletje vanille-ijs.
    • Schenk dan de champagne voorzichtig in het glas, zodat de champagne boven op de laag frambozenpuree komt.
    • Garneer met de rest van de frambozen. 5 minuten totale bereidingstijd. Als u diepvriesframbozen gebruikt, voegt u aan de bereidingstijd extra tijd voor het ontdooien toe.
    Champagnecocktail met vanilleroomijs

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.