Geniet van deze lekkere wraps met gekruide kip, frisse avocadodip en pittige tomatensalsa.
Porties4
Hoofdgerechten
30-60 minuten
Airfryer
Gevogelte
Ingrediënten
Wraps:
4 kipfilets
4 grote wraps
Cajunkruiden
Eetlepel citroensap
1 eetlepel arachideolie
1 eetlepel Griekse yoghurt 0% vet
Avocadodip:
4 avocado’s
Mespunt komijn
Eetlepel citroensap
Bosje verse munt
Tomatensalsa:
6 tomaten
1 ui
1 teen knoflook
1 rode peper of jalapeño peper
Bosje verse koriander
Bereiding
Maak een marinade van een eetlepel arachideolie, een eetlepel citroensap, cajunkruiden, peper en zout. Snijd de kip in reepjes en marineer ongeveer 30 minuten.
Snijd de tomaten in kleine blokjes en snipper de ui. Pers de knoflook. Snijd de koriander en de peper fijn. Meng dit tot een heerlijke, pittige tomatensalsa.
Maak de avocado's schoon en pureer deze met een mespunt komijn, een eetlepel citroensap en de munt tot een dip. Breng de avocadodip op smaak met zout en peper.
Verwarm de Airfryer voor en bak de kipreepjes 8 minuten op 200 graden. Smeer ondertussen de wraps in met een beetje yoghurt en vul ze met de kipreepjes, avocadodip en de tomatensalsa. Rol ze op en zet vast met een prikker. Eet smakelijk!