1
0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    • Philips Shop voordelen:

    • Gratis retourneren

    • Gratis verzending vanaf €20,-

    Recept

      Thaise Visburgers

    Een hamburger maar dan net wat anders met garnalen en vis. Lekker wanneer je wat extra energie kan gebruiken op een drukke dag of wanneer je gaat sporten. Mocht je een vacuumblender in het bezet hebben dan krijg je wanneer je de burger in deze blender maakt veel meer smaak omdat je het onder vacuum mixed.

    Porties 4, Voorbereidingstijd 20 minuten, Bereidingstijd: 10 minuten
    0-30 minuten
    Groenten
    Sea food
    Vis
    Healthy recipes
    The Philips Chef
    Hoofdgerechten
    Airfryer
    Speciale diëten
    Healthy recipes
    Eggs
    Fruit

    Ingrediënten

    • Voor 4 burgers
    • 200 gram gepelde garnalen
    • 200 gram witte stevige vis
    • 200 gram zalm
    • 2 tenen knoflook
    • 3cm verse gember
    • 2 stengels citroengras (gesneden)
    • 4 eetlepels vissaus
    • 2 eetelepels sesamolie
    • Sap van 1 limoen
    • 2 eetlepels maizena
    • 1 lente ui
    • 4 hamburger broodjes
    • Sla
    • 1 chilipeper
    • 4 eetelepels light mayonaise
    • 4 eetlepels chilisaus
    • Peper en zout

    Bereiding

    • 1. Houd vier garnalen apart voor de garnering en maak eerst de burgers door de garnalen, zalm en witte vis in een foodprocessor of vacuumblender fijn te malen.
    • 2. Maal de garnalen met de gember, knoflook, citroengras, vissaus, limoensap, sesamolie en maizena fijn tot 4 burgers.
    • 3. Meng de mayonaise met de chilisaus en de chilipeper tot een pittige mayonaise.
    • 4. Verwarm de Airfryer voor met de grillplaat 5 minuten 200 graden.
    • 5. Bak de burgers op de grillplaat in je Airfryer mooi krokant op 10 minuten 180 graden en beleg de broodjes tussentijds met de sla.
    • 6. Snij de lente ui fijn en leg de burgers op de broodjes. Garneer deze vervolgens met de mayonaise en lente ui.
    • 7. Snij 1 limoen in partjes en prik een garnaal & een stukje limoen op de visburger als garnering.
    Thaise Visburger

    Deel dit recept