0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Tabouleh van quinoa

    Quinoa kan als graan worden gebruikt, maar is technisch gesproken meer verwant aan planten. Het is glutenvrij en bevat veel proteïnen en vitaminen.

    Porties 4, Voorbereidingstijd 5 m, Bereidingstijd: 25 m
    0-30 minuten
    Groenten
    SoupMaker
    Vegetarisch
    Hoofdgerechten
    Kaas
    Pasta, noedels of rijst

    Ingrediënten

    • 200 g quinoa550
    • 550 ml bouillon1
    • 1 eetlepel venkelzaad, gehakte verse rozemarijnblaadjes2
    • 2 tomaten, in blokjes
    • 1-2 handjes gehakte verse kruiden: basilicum, peterselie, koriander
    • 2 eetlepels citroensap of 1 eetlepel azijn3
    • 3 eetlepels olijfolie50
    • 50 g gehakte walnoten of amandelen
    • naar keuze: verkruimelde geitenkaas

    Bereiding

    • Doe de ingrediënten in de Soup maker en kies het compoteprogramma.
    • Laat de quinoa 5-10 minuten in het apparaat zitten als het programma klaar is, zodat de korrels helemaal gaar worden.
    • Vermeng de quinoa tot slot met de overige ingrediënten.
    • Serveer direct of bewaar in de koelkast voor later gebruik.
    • Tip van de Chef: You can replace quinoa for bulgur, which works with the same timings and water quantity.
    Tabouleh van quinoa

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.