0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Gestoomde zalm met groene groenten

    Frisse lentegroente

    Porties 4, Voorbereidingstijd 0 m, Bereidingstijd: 40 m
    Groenten
    Notenvrij
    Vis
    Lactosevrij
    Hoofdgerechten
    Stomer
    Pasta, noedels of rijst
    30-60 minuten
    Zuivelvrij

    Ingrediënten

    • 4 zalmfilets van 200 g per stuk
    • 10 g dille, bewaar een paar takjes voor de garnering
    • 300 g witte snelkookrijst
    • 1 courgette, in dunne plakjes
    • 200 g groene aspergepunten
    • 150 g tuinbonen (diepvries)
    • 150 g doperwten (diepvries)
    • versgemalen peper
    • zout
    • olijfolie met citroenaroma

    Bereiding

    • Plaats stoomlaag 1 op de lekbak. Plaats stoomlaag 2 boven op stoomlaag 1.
    • Hang de rijststoomlaag in stoomlaag 2 en doe hierin de rijst, ongeveer 450 ml warm water en wat zout. Sluit af met het deksel.
    • Stel de timer in op 20 minuten.
    • Vul nu stoomlaag 3. Begin met een laag courgetteplakjes, dan de aspergepunten, tuinbonen en doperwten. Plaats na 10 minuten stomen deze stoomlaag boven op stoomlaag 2.
    • Doe na 20 minuten stomen de zalmfilets in stoomlaag 1.
    • Doe enkele takjes dille in de Flavour Booster. Stel de timer in op nog 15 minuten en stoom de 3 stoomlagen gaar. Schakel de stomer uit.
    • Kruid de zalmfilets met zout en versgemalen peper en serveer ze op een bedje van rijst en beetgaar gekookte groene groenten. Besprenkel met olijfolie met citroenaroma en garneer met enkele takjes dille.
    Gestoomde zalm met groene groenten | Philips

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.