0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Gestoomde griet met groenten

    Boordevol gezonde smaken

    Porties 4, Bereidingstijd: 40 m
    Groenten
    Notenvrij
    Vis
    Hoofdgerechten
    Stomer
    30-60 minuten
    Zuivelvrij
    Glutenvrij

    Ingrediënten

    • 150 g haricots verts, afgehaald
    • 200 g broccoli, alleen roosjes of met stronkje
    • 1 gele paprika, schoongemaakt en in reepjes gesneden
    • 8 grietfilets (4 dikke en 4 dunne filets van 2 hele vissen)
    • 150 g (wilde) spinazie
    • gemalen zeezout
    • paprikapoeder
    • 5 g koriander

    Bereiding

    • Doe de takjes van de koriander in de Flavour Booster. Bewaar de blaadjes.
    • Vul stoomlaag 2. Begin met een laag haricot verts, dan de broccoli en ten slotte de paprika. Doe het deksel dicht en plaats boven op stoomlaag 1.
    • Stel de timer in op 20 minuten.
    • Stel de timer in op nog eens 10 minuten.
    • Voeg na 3 minuten de spinazie toe aan stoomlaag 3, plaats de laag in de stomer en laat 7 minuten meestomen. Schakel de stomer uit.
    • Bestrooi de visfilets met gemalen zeezout en paprikapoeder. Serveer de vis op een bedje van gestoomde groenten en garneer met korianderblaadjes. Heerlijk met kleine, nieuwe aardappeltjes, besprenkeld met chili-knoflookolie.
    Gestoomde griet met groenten | Philips

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.