1 gele paprika, schoongemaakt en in reepjes gesneden
8 grietfilets (4 dikke en 4 dunne filets van 2 hele vissen)
150 g (wilde) spinazie
gemalen zeezout
paprikapoeder
5 g koriander
Bereiding
Doe de takjes van de koriander in de Flavour Booster. Bewaar de blaadjes.
Vul stoomlaag 2. Begin met een laag haricot verts, dan de broccoli en ten slotte de paprika. Doe het deksel dicht en plaats boven op stoomlaag 1.
Stel de timer in op 20 minuten.
Stel de timer in op nog eens 10 minuten.
Voeg na 3 minuten de spinazie toe aan stoomlaag 3, plaats de laag in de stomer en laat 7 minuten meestomen. Schakel de stomer uit.
Bestrooi de visfilets met gemalen zeezout en paprikapoeder. Serveer de vis op een bedje van gestoomde groenten en garneer met korianderblaadjes. Heerlijk met kleine, nieuwe aardappeltjes, besprenkeld met chili-knoflookolie.