1
0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    • Philips Shop voordelen:

    • Gratis retourneren

    • Gratis verzending vanaf €20,-

    Recepten

      Spaghetti bolognaise

    Met de Pastamachine maak je zelf verse pasta op verschillende manieren. Vervang bijvoorbeeld je normale bloem door maïsbloem om een glutenvrije variant te maken.

    Porties 5, Bereidingstijd: 30-60 minuten
    Hoofdgerechten
    30-60 minuten
    Groenten
    Pasta- noedelmaker
    Glutenvrij
    The Philips Chef

    Ingrediënten

    • 500 gram semola bloem of maismeel (glutenvrij)
    • 2 eieren
    • Water
    • 250 gram rundergehakt
    • 100 gram hamblokjes
    • 2 uien
    • 3 tenen knoflook
    • 1 rode peper
    • 6 trostomaten
    • 10 gram basilicum
    • 100 gram geraspte kaas
    • 1 blikje tomatenpuree
    • Peper en zout

    Bereiding

    • 1. Maak eerst de pasta door de bloem in de Pastamachine te doen en het water met het ei op te kloppen.
    • 2. Voeg het water langzaam toe en draai de pasta in 10 minuten en laat deze 30 min drogen.
    • 3. Maak tussen door de gehaktsaus door het gehakt aan te bakken in een pan met de hamblokjes.
    • 4. Snijd de ui en tomaat tussendoor in kleine blokjes en voeg deze met de tomatenpuree aan de saus toe.
    • 5. Laat dit 5 minuten pruttelen en breng op smaak met peper en zout uit de molen.
    • 6. Meng de Pasta door de saus en decoreer met de geraspte kaas en de verse basilicum.
    • 7. Dien op met wat vers gesneden tomaat en eet smakelijk.
    • Tip van de Chef: Wil je meer smaak aan je pasta dan kan je 1 lepel pesto of geperste knoflook door de pastabloem mengen.
    Spaghetti bolognaise

    Deel dit recept