1
0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    • Philips Shop voordelen:

    • Gratis retourneren

    • Gratis verzending vanaf €20,-

    Recept

      Regenboog pastasalade

    Deze vegetarische salade is lekker als maaltijdsalade maar ook als bijgerecht bij een lekker stukje vlees of vis.

    Porties 12, Voorbereidingstijd 30 minuten, Bereidingstijd: 30 minuten
    Groenten
    0-60 minute
    Vegetarisch
    Healthy recipes
    The Philips Chef
    Airfryer XXL
    Hoofdgerechten
    Kaas
    Pasta, noedels of rijst
    Airfryer

    Ingrediënten

    • Voor kleuren Pasta te maken hou dan de volgende sappen aan:
    • Wit: Water
    • Rood: Tomatenpuree
    • Oranje: Wortelsap
    • Geel: kurkuma / kerrie
    • Groen: Spinazie sap of Spirulina poeder (zeewier poeder)
    • Violet: Rode bietensap
    • Paars: Rode kool sap
    • Blauw: Het kookvocht van rode kool
    • Zwart: Inktvisinkt
    • Vulling salade:
    • 250 gram groene asperges gekookt
    • 200 gram gemengde olijven op olie
    • 2 rode uien
    • 100 gram kappertjes
    • 250 gram kleine snoep tomaatjes
    • 1 bos lente ui
    • 100 gram parmezaan schilfers
    • Olijfolie
    • Peper en zout
    • Avocado mayonaise:
    • 30 gram azijn
    • 2 eierdooiers
    • 2 eetlepels mosterd
    • Peper en zout
    • 1 avocado
    • 2 lepels citroensap
    • Zonnebloem olie

    Bereiding

    • 1. Maak eerst de pasta door de bloem per 250 gram in de Pastamaker te doen en daar 100 gram vocht aan toe te voegen.
    • 2. Draai met het penne mondstuk pasta en snij deze af op de lengte die je wenst..
    • 3. Mocht je meer kleuren willen maken herhaal dan deze stap met verschillende vloeistoffen.
    • 4. Kook de pasta in water met wat olijfolie & zout en spoel deze koud.
    • 5. Snij de asperges klein en blanceer de asperges in het kookvocht tot ze beetgaar zijn.
    • 6. Snij de tomaatjes door de midden en de lente ui fijn.
    • 7. Maak nu de avocado mayonaise in een blender door in een blender de azijn, dooiers, peper, zout en mosterd op te mixen. Voeg hier dan rustig de olie aan toe.
    • 8. Wanneer de mayonaise begint te binden voeg dan de avocado in blokjes toe.
    • 9. Blender dit tot een lichtgroene mayonaise en breng op smaak met peper en zout.
    • 10. Meng de gekookte pasta met de avocado mayonaise, tomaatjes, olijven, kappertjes, ui en peper tot een salade. Breng deze vervolgens op smaak met peper en zout.
    • 11. Rasp als laatste de parmezaanse kaas in schilfers over de pastasalade.
    • Tip: Mocht je ongekookte pasta overhebben kan je deze rauw prima invriezen als je het maar goed lucht dicht verpakt (bijv. in een trommel).
    Regenboog pastasalade

    Deel dit recept