0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

      Noodles met vis en miso saus

    In het bakaccessoire kan je veel meer bereiden als alleen cake, brood en gratins. Zo kan je ook met vloeistoffen werken en deze noodlemaaltijd op tafel zetten met gestoofde kabeljauw. De noodles maak je vers met de Pastamaker die in slechts 3 minuten pasta maakt van bloem met water.

    Porties 4, Voorbereidingstijd 25 minuten, Bereidingstijd: 15 minuten
    Mushrooms
    Groenten
    0-60 minute
    Sea food
    Avance Pasta Maker
    Vis
    Healthy recipes
    The Philips Chef
    Airfryer
    Speciale diëten
    Healthy recipes
    Vlees

    Ingrediënten

    • Noodles
    • 125 gram semolameel
    • 125 gram gewone bloem
    • 100 gram water
    • Mocht je geen pastamaker hebben gebruik dan 250 gram kant en klare sobanoodles
    • 250 gram champignons
    • 2 tenen knoflook
    • 4 cm gember
    • 100 gram suikerpeulen
    • 100 gram doperwten
    • 1 lente ui
    • 2 eetelepels lichte miso
    • 2 eetlepels sojasaus
    • 1 theelepel sambal
    • Peper en zout
    • 350ml visbouillon
    • 1 snufje zout

    Bereiding

    • 1. Maak eerst de noodles door de bloem in de Pastamaker te doen en met het water er noodles van te maken.
    • 2. Maak tussendoor de champignons en gember schoon. En pel vervolgens de knoflook en ui.
    • 3. Kook de noodles in een pan met water af met een beetje zout.
    • 4. Snij de champignons in kwartjes. En snij de de ui, gember en knoflook fijn.
    • 5. Zet nu het bakaccessoire in de frituurmand en maak deze heet met een beetje olie en bak de champignons, ui, knoflook, gember, doperwten en suikerpeulen mee op 10 minuten op 180 graden.
    • 6. Meng de miso, sojasaus, sambal en gekookte noodles door de champignons. Vul het bakaccessoire met de visbouillon en leg de 4 kabeljauwstukken erop.
    • 7. Vul dit aan met water tot de vis net onder staat en bereid dit samen 15 minuten op 170 graden.
    Kabeljouw met miso en noodles

    Deel dit recept

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.