1
0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    • Philips Shop voordelen:

    • Gratis retourneren

    • Gratis verzending vanaf €20,-

    Recept

      Maiskolven met kalkoen en bimi

    Gegrilde mais met mango mayonaise en kalkoenspiezen. Geserveerd met bimi ook erl bekend als babybroccoli uit Japan.

    Porties 4, Bereidingstijd: 40 minuten
    Hoofdgerechten
    Groenten
    Aardappelen
    Airfryer
    Vis
    The Philips Chef

    Ingrediënten

    • 1 theelepel olijfolie
    • 4 maiskolven (voorgekookt)
    • 1 mango
    • 2 kalkoenlapjes
    • 4 jalapeño pepers
    • 250 gram bimi
    • 1 theelepel kerrie
    • 1 snuf gemalen gember
    • 1 snuf gemalen koriander
    • 1 eetlepel azijn
    • 1 theelepel mosterd
    • 1 citroen
    • 250 ml zonnebloem olie
    • Peper en zout

    Bereiding

    • 1. Snij de kalkoen in blokjes marineer de kalkoen in een marinade van 1 lepel olie, kerrie, gember en koriander.
    • 2. Maak dan de Mayonaise door de azijn, dooier, mosterd en citroensap in je chopper of onionchef te doen.
    • 3. Zet het zwarte mes in de chopper en meng dit in 4 etappes met de olie tot een mayonaise.
    • 4. Maak de mango schoon en ontdoe deze van de pit. Voeg de helft van de mango toe aan de mayonaise en maal deze door de mayonaise.
    • 5. Breng op smaak met peper en zout en proef voor. Mocht je hem zoeter willen hebben dan kan je meer Mango toe voegen.
    • 6. Smeer de maiskolven in met olie of en grill deze 25 minuten op 200 graden.
    • 7. Rijg tussendoor de kalkoen op de spiezen met de jalapeno pepers. Was de bimi met water en snij de uiteindes van de stelen.
    • 8. Leg de laatste 6 minuten van de bereiding van de mais de kalkoen en de Bimi bij de mais zodat deze met de mais bereid worden.
    • 9. Wanneer de Mais klaar is dien deze op met de bimi, kalkoen en de mango mayonaise.
    Maiskolven met kalkoen en bimi

    Deel dit recept