0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

      Maiskolven met kalkoen en bimi

    Gegrilde mais met mango mayonaise en kalkoenspiezen. Geserveerd met bimi ook erl bekend als babybroccoli uit Japan.

    Porties 4, Bereidingstijd: 40 minuten
    Hoofdgerechten
    Groenten
    Aardappelen
    Airfryer
    Vis
    The Philips Chef

    Ingrediënten

    • 1 theelepel olijfolie
    • 4 maiskolven (voorgekookt)
    • 1 mango
    • 2 kalkoenlapjes
    • 4 jalapeño pepers
    • 250 gram bimi
    • 1 theelepel kerrie
    • 1 snuf gemalen gember
    • 1 snuf gemalen koriander
    • 1 eetlepel azijn
    • 1 theelepel mosterd
    • 1 citroen
    • 250 ml zonnebloem olie
    • Peper en zout

    Bereiding

    • 1. Snij de kalkoen in blokjes marineer de kalkoen in een marinade van 1 lepel olie, kerrie, gember en koriander.
    • 2. Maak dan de Mayonaise door de azijn, dooier, mosterd en citroensap in je chopper of onionchef te doen.
    • 3. Zet het zwarte mes in de chopper en meng dit in 4 etappes met de olie tot een mayonaise.
    • 4. Maak de mango schoon en ontdoe deze van de pit. Voeg de helft van de mango toe aan de mayonaise en maal deze door de mayonaise.
    • 5. Breng op smaak met peper en zout en proef voor. Mocht je hem zoeter willen hebben dan kan je meer Mango toe voegen.
    • 6. Smeer de maiskolven in met olie of en grill deze 25 minuten op 200 graden.
    • 7. Rijg tussendoor de kalkoen op de spiezen met de jalapeno pepers. Was de bimi met water en snij de uiteindes van de stelen.
    • 8. Leg de laatste 6 minuten van de bereiding van de mais de kalkoen en de Bimi bij de mais zodat deze met de mais bereid worden.
    • 9. Wanneer de Mais klaar is dien deze op met de bimi, kalkoen en de mango mayonaise.
    Maiskolven met kalkoen en bimi

    Deel dit recept

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.