0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Lasagne met zalm en kabeljauw

    Lasagne met zalm en kabeljauw Heerlijk, een keer wat anders dan een lasagne met tomatensaus en gehakt. Heerlijk gerecht, om je bord bij op te eten!

    Porties 2
    Hoofdgerechten
    30-60 minuten
    Pasta, noedels of rijst
    Airfryer
    Vis

    Ingrediënten

    • 9 verse lasagnebladeren
    • 400 gram zalm
    • 400 gram kabeljauwfilets
    • Sap van 1 limoen
    • 100 ml witte wijn
    • 200 ml room
    • 200 ml melk
    • 1 kleine broccoli
    • 1 sjalotje
    • 10 gram maizena
    • 1 eetlepel gesneden peterselie
    • 1 eetlepel gesneden bieslook
    • Geraspte kaas
    • Imitatie kaviaar/kaviaarcreme (optioneel)

    Bereiding

    • Snij de Broccoli, sjalot. peterselie en bieslook fijn.
    • Breng in een pan de room, melk, wijn en de maizena aan de kook en meng hier het gesneden sjalotje en de peterselie en de bieslook ook aan toe. Voeg als de saus begint te binden het limoensap toe en breng op smaak met peper, zout of wat visbouillonpoeder.
    • Pak een ovenschaal die in de Airfryer past en begin met het opbouwen van de lasagne. Begin met wat saus en een eerste laag van lasagnebladeren. Leg op de eerste laag de gesneden broccoli en dek af met een nieuwe laag lasagnebladeren. Leg hier de zalmfilets op, dek af met een nieuwe laag en leg hier de kabeljauw op. Sluit af met een laagje saus en wat geraspte kaas. Verwarm de Airfryer voor op 150 graden en bak de lasagne 45 minuten.
    • Schep de lasagne op een bord en garneer met de imitatie kaviaar en/of kaviaarcreme. Ook een mooie garnering is het krokantje van zalm. Dit heb ik gemaakt door een plakje gerookte zalm op te rollen en in te vriezen en vervolgens daarna te raspen op een fijne rasp. Laat het drogen in de oven op wat vetvrij papier en je hebt een heerlijke topping.
    • Eet smakelijk!
    Lasagne met zalm en kabeljauw

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.