0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Geroosterde lamsrack met een korstje van macadamia’s

    Elke portie bevat: 1825 kJ/435 kcal 26 g eiwitten 36 g vet waarvan 13 g verzadigd 2 g koolhydraten 1 g vezels

    Porties 4 p, Voorbereidingstijd 10 m, Bereidingstijd: 30 m
    0-30 minuten
    Groenten
    Hoofdgerechten
    Airfryer
    Zuivelvrij
    Glutenvrij
    Vlees

    Ingrediënten

    • 1 teentje knoflook
    • 1 eetlepel olijfolie
    • 800 g lamsrack
    • peper en zout
    • 75 g ongezouten macadamianoten
    • 1 eetlepel broodkruim (liefst zelfgemaakt)
    • 1 eetlepel verse rozemarijn, gehakt
    • 1 ei

    Bereiding

    • Hak de knoflook fijn. Meng de olijfolie en knoflook tot knoflookolie. Bestrijk de lamsrack met de olie en breng op smaak met peper en zout.
    • Verwarm de Airfryer voor op 100 °C.
    • Hak de noten fijn en doe in een kom. Meng met broodkruim en rozemarijn. Klop het ei los in een andere kom.
    • Om de lamsrack een korstje te geven, haalt u het vlees door het eimengsel. Laat goed uitlekken en haal het vlees daarna door het macadamia mengsel.
    • Doe de lamsrack in de mand van de Airfryer en schuif de mand in de Airfryer. Stel de timer in op 25 minuten. Verhoog na 25 minuten de temperatuur tot 200 °C en stel de timer in op nog eens 5 minuten. Verwijder het vlees. Dek af met aluminiumfolie en laat 10 minuten rusten voordat u het serveert.
    • Tip van de Chef: U kunt de macadamia noten desgewenst vervangen door pistachenoten, hazelnoten, cashewnoten of amandelen.
    Lamsrack met een korstje van macadamia

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.