0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Lamskoteletjes met frisse komkommersalade

    Munt: de ideale metgezel van lamsvlees

    Porties 4, Voorbereidingstijd 20 m
    Keukenmachine
    Hoofdgerechten
    0-30 minuten
    Groenten
    Notenvrij
    Vlees

    Ingrediënten

    • 2 komkommers
    • 1 eetlepel verse munt, fijngehakt
    • 250 ml Bulgaarse yoghurt
    • 3 eetlepels olijfolie
    • 1 teentje knoflook, geperst
    • versgemalen zwarte peper
    • 8 lamskoteletjes, op kamertemperatuur
    • 2 eetlepels extra virgine olijfolie
    • - grillpan of barbecue
    • - keukenmachine met rasp

    Bereiding

    • Schil de komkommers, halveer in de lengte en schep met een lepel de zaadjes eruit. Plaats de rasp in de keukenmachine en rasp de komkommer.
    • Meng de komkommer met de munt, de yoghurt, 1 eetlepel olie en de knoflook. Breng op smaak met zout en peper.
    • Bestrijk de lamskoteletjes dun met olie, breng op smaak met zout en peper en grill ze 6-7 minuten op de barbecue, totdat ze van buiten mooi bruin zijn en van binnen lichtroze. Serveer met de komkommersalade.
    • 20 minuten bereidingstijd
    Lamskoteletjes met komkommersalade

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.