0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Kruidige rollade

    Porties 4, Voorbereidingstijd 15 m, Bereidingstijd: 40 m
    Groenten
    Notenvrij
    Lactosevrij
    Hoofdgerechten
    30-60 minuten
    Airfryer
    Zuivelvrij
    Glutenvrij
    Vlees

    Ingrediënten

    • 1 stuk varkensfricandeau of kalkoenborstfilet van 500 g
    • 1 teen knoflook, geperst
    • ½ theelepel chilipoeder
    • 1 theelepel kaneel
    • 1½ theelepel gemalen komijn
    • 2 eetlepels olijfolie
    • 1 kleine rode ui, fijngesnipperd
    • 3 eetlepels platte peterselie, fijngehakt
    • Rolladetouw

    Bereiding

    • Leg het vlees op een plank met de korte kant naar je toe en snijd het aan een lange kant op twee derde van de hoogte over de hele lengte in tot op 2 cm van de rand. Vouw dit stuk open en snijd het vlees vanaf deze kant weer in. Sla ook deze kant open. Er ligt nu een lange lap vlees voor je.
    • Meng de knoflook in een kom met de chilipoeder, kaneel, komijn, peper en 1 theelepel zout. Roer de olijfolie erdoor. Schep 1 eetlepel van dit mengsel in een ander kommetje. Roer de ui en peterselie door het mengsel in de grote kom.
    • Verwarm de airfryer voor op 180 °C.
    • Strijk het uimengsel over het vlees uit. Rol het vlees stevig op, begin aan de korte kant. Bind het vlees elke 3 cm op met rolladetouw. Wrijf de buitenkant van het vlees in met het kruidenmengsel.
    • Leg de rollade in het mandje en schuif dit in de Air Fryer. Stel de tijd in op 40 minuten en braad de rollade mooi bruin en gaar. Laat de rollade 5 minuten rusten onder aluminiumfolie en snijd het vlees in dunne plakken. Lekker met frieten of tagliatelle en gesmoorde tomaatjes.
    Kruidige rollade

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.