0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Krokante aardappelen met rozemarijn

    Supereenvoudig en superlekker – een perfect knapperig bijgerecht.

    Porties 4 p, Voorbereidingstijd 5 m, Bereidingstijd: 70 m
    HomeCooker
    Notenvrij
    Vegetarisch
    Lactosevrij
    Hoofdgerechten
    30-60 minuten
    Aardappelen
    Zuivelvrij

    Ingrediënten

    • 3 eetlepels olijfolie
    • 600 g vastkokende aardappelen, geschild en in blokjes van 2,5 cm
    • 1 takje verse rozemarijn of tijm, ontdaan van blaadjes1 takje verse rozemarijn of tijm, ontdaan van blaadjes
    • zeezout en versgemalen zwarte peper
    • 5 teentjes knoflook, ongepeld en gekneusd

    Bereiding

    • Controleer of het roerhulpstuk in de pan is geplaatst en stel de temperatuur in op 250 °C.
    • Doe de olijfolie en aardappelen in de hete pan. Stamp de rozemarijn- of tijmblaadjes fijn met een snufje zout. Voeg deze samen met de gekneusde knoflook en wat peper toe aan de pan. Stel de timer in op 70 minuten, zodat de aardappelen mooi goudbruin en knapperig worden. Schep alles in een mooie schaal en eet er een heerlijk stukje gebraden rundvlees of kip bij en een flinke portie prachtige seizoensgroenten.
    • Tip van de Chef: Voor de variatie kunt u ook gepelde partjes rode ui of gehalveerde kastanjechampignons toevoegen. Experimenteer met verschillende houtachtige kruiden of voeg stukjes gedroogde rode peper toe voor wat meer pit.
    Krokante rosemarijn aardappeltjes

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.