0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

    Krokante curryblokjes met koriandersalsa

    Bijgerecht – 4 personen

    Porties 4 p, Voorbereidingstijd 10 m, Bereidingstijd: 15 m
    Notenvrij
    Hoofdgerechten
    30-60 minuten
    Aardappelen
    Airfryer
    Zuivelvrij
    Fruit
    Glutenvrij

    Ingrediënten

    • 750 g vastkokende aardappelen
    • 1 eetlepel milde kerriepoeder
    • 1 kleine rijpe mango, in schijven (vers of uit blik)
    • 15 g verse koriander, fijngehakt
    • sap en rasp van 1/2 limoen
    • versgemalen zwarte peper

    Bereiding

    • Verwarm de Airfryer voor op 180 °C. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes van 2 cm dik. Week de blokjes in water voor tenminste 30 minuten. Laat ze uitlekken en droog ze met keukenpapier.
    • Meng de kerriepoeder en olie in een diep bord en schep de aardappelblokjes erdoor. Doe de aardappelblokjes over in het mandje en schuif dit in de AirFryer.
    • Stel de tijd in op 15-18 minuten en bak de blokjes goudbruin en gaar. Schep ze af en toe om.
    • Pureer intussen de mango met koriander, limoenrasp en limoensap in een blender en breng de salsa op smaak met zout en peper.Serveer de aardappelblokjes met de salsa. Lekker bij geroosterde kip of gestoomde visfilet.
    Krokante curry aardappelblokjes

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.